querfani

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Kesä ja jäätelökioskit 8.8.2010 20:33

  Joensuun torilla olevasta jäätelökioskista pyysin pehmistä gluteenittomalla vohvelilla (mainostivat, että glut. vohvelit samaan hintaan), MUTTA, MUTTA myyjät rupesivatkin selittelemään, ettei pehmistä voi tehdä gluteenittomaan vohveliin, kun ei se jäätelö pysy siinä..... No jäätelöt jäivät koko perheeltä ostamatta ja toiste en sen kioskin palveluja käytä!

 • Nettikauppaa ulkomailta 2.6.2010 19:52

  Olen tilannut jo useamman kerran Querfoodista. Tilaukset ovat yleensä pitäneet paikkansa, vain kerran on käynyt niin, että tuote oli loppunutkin.
  Olin maksanut tilaukseni Paypalin kautta ja tuotteista hyvitettiin vasta sitten, kun itse otin querfoodin infoon yhteyttä eli automaattisesti ei hyvitystä/takaisinmaksua tule.
  Postimaksut ovat kovat, mutta kun tilaa kerralla enenmmän niin siten ne sietää. Vakioleipäni on Glutanon täysjyväviipaleet, joita ei täältä Joensuusta löydy enää mistään, siksi tilaankin niitä Querfoodista. Samalla aina tilaan jonkun "uutuusleivän" ja olenkin muutaman uuden leipäsuosikin löytänytkin.
  Querfoodin sivut kyllä saisivat olla englanniksi tai mieluummin suomeksi, joistakin tuotteista kun ei oikein heikolla kielitaidolla saa selkoa. Suosittelen kuitenkin tilaamista, valikoimat ovat mahtavat.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,034s