Nettikauppaa ulkomailta

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Nonna 13 viestejä25.3.2010 12:02

  Olen huomannut tässä kuluneen puolentoista vuoden aikana, että ulkomaisilta sivuilta löytyy mitä ihanampia gluteenittomia tuotteita joita Suomesta ei saa. Oletko sinä tilannut gluteenittomia tuotteita ulkomailta netin postimyynnin kautta? Jos olet niin mistä ja miten hyvin homma on käytännössä toiminut?

 • Nonna 13 viestejä29.3.2010 15:53

  Yllätyksekseni kukaan ei ole ainakaan vielä vastannut. Onko kysymys siitä, että kaikki lukijat ovat tyytyväisiä Suomessa olevaan tuotetarjontaan?

  Entä tuoretavaravalikoima? Vaikka pääkaupunkiseudulla asutaankin, tulee erittäin harvoin käytyä Keliapuodissa. Vuohelan tuotteiden valikoima on lähikaupoissamme vähäinen jos sitä on lainkaan. Pyynnöistä huolimatta kauppias ei ole lisännyt tuotteita valikoimiin. Myös pakastetuotteiden saatavuus on hyvin sattumanvaraista ja suppeaa vakiokaupassamme, joka on kuitenkin K-supermarket kokoluokkaa.

  Olisi mahtavaa, jos myös Vantaalla ja Espoossa olisi "keliapuoti". Lähellä tuotettua tuoretavaraa.

 • Mainos

 • KattiMatikka 271 viestejä29.3.2010 16:02

  http://www.querfood.de/index.php

  Olen itse saksalaisesta nettikaupasta tilannut. Hyvin meni ja kaikki toimi. Erityisesti ulkomaisia myslivalikoimia saa ihastella

  Postimaksut ovat monta kertaa niin karmeat, että pitkään joutuu miettimään, tilaako vaiko ei... Kimppatilauksella saa postikuluja hinattua alespäin ja ainakin joskus querfoodissa oli, että yli 100 euron tilaus tulee ilman postikuluja.

  Samoin olen ruotsalaisesta allergimatista tilannut jauhoja. Siellä oli postikulut kyllä tosi törkeät.

 • Siukku13 60 viestejä29.3.2010 20:36

  Jotenkin on jäänyt tuo tilaaminen ulkomailta, vaikka minäkin tuota querfoodia kovasti alussa katselin. Ostokset on jäänyt jauho-keksi-näkkileipä-linjalle. Leivät tulee tehtyä itse ja pastan tilalla on nuudelit. Toki nyt kun taas katseli tuota querfoodin valikoimaa katseli niin olishan siellä vaikka mitä.

 • Siukku13 60 viestejä29.3.2010 20:38

  Nonna: Nyt huomasin että keliakia onkin sun lapsella. Sitten ymmärrän paremmin että kaipailet tuotteita. Itse jotenkin paremmin kärsii ilman, mutta lapselle on kiva olla kaikkea, etenkin jos on muita 'tavis-lapsia'.

 • Kiipuli 90 viestejä29.3.2010 22:21

  Malmin Cittarissa oli Disney pastaa ja Puuhapetepastaa - GLUTEENITTOMANA!! Mee kattoon

 • querfani 2 viestejä2.6.2010 19:52

  Olen tilannut jo useamman kerran Querfoodista. Tilaukset ovat yleensä pitäneet paikkansa, vain kerran on käynyt niin, että tuote oli loppunutkin.
  Olin maksanut tilaukseni Paypalin kautta ja tuotteista hyvitettiin vasta sitten, kun itse otin querfoodin infoon yhteyttä eli automaattisesti ei hyvitystä/takaisinmaksua tule.
  Postimaksut ovat kovat, mutta kun tilaa kerralla enenmmän niin siten ne sietää. Vakioleipäni on Glutanon täysjyväviipaleet, joita ei täältä Joensuusta löydy enää mistään, siksi tilaankin niitä Querfoodista. Samalla aina tilaan jonkun "uutuusleivän" ja olenkin muutaman uuden leipäsuosikin löytänytkin.
  Querfoodin sivut kyllä saisivat olla englanniksi tai mieluummin suomeksi, joistakin tuotteista kun ei oikein heikolla kielitaidolla saa selkoa. Suosittelen kuitenkin tilaamista, valikoimat ovat mahtavat.

 • Mainos

 • carietta 72 viestejä28.7.2010 20:03

  Onko kukaan tilannut näiltä nettisivuilta:

  http://www.glutenfreemall.com/catalog/index.php

  Houkuttaisi erityisesti nuo muro ja myslipatukkavalikoimat

 • Suviih  629 viestejä24.6.2013 21:00

  iHerb:stä olen tilannut jenkeistä joitakin tuotteita. Pääasiallinen ostos on ollut proteiinipatukat, mutta nyt olen kylkeen ottanut aina jotain muutakin gluteenitonta, mikä on mahtunut samoihin postikuluihin. Riittävän pienen tilauksen kun tekee, niin säästyy tullimaksuilta. Ja taitaa tuo dollarin kurssi hieman armahtaa noissa hinnoissakin

  Ainakin omalla kohdallani on tilauksen onnistuneet todella hyvin ja toimitus on ollut perillä suht nopeasti (10 työpäivää), vaikka olen aina valinnut vain sen halvimman/hitaimman toimituksen tullimaksujen välttämiseksi.

  Jos haluaa vaihtelua, niin kannattaa kokeilla. Alennusta ensimmäisestä tilauksesta saa koodilla JKC693.

  Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
  Blogin Facebook-sivut:
  https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

 • Suviih  629 viestejä6.2.2014 20:53

  Brittien Amazonissa olisi menossa tarjous, että yli 25£ tilauksiin ilmainen kuljetus Suomeen. Valikoimissa monenlaista gluteenitonta, joita ei Suomesta saa ja monenlaisia gluteenittomia leivonta- keitto- ym. kirjoja.

  http://www.amazon.co.uk/

  Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
  Blogin Facebook-sivut:
  https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

 • nanadas 10 viestejä8.3.2016 16:44

  Hei!
  Haussa olisi sellaisia (kotimaisia tai ulkomaisia) nettikauppoja, joista voisi tilata gluteenittomia tuotteita edullisesti. Saisin varmaan kimppaan jonkun tilaamaan, niin sinänsä postikuluja voi jakaa kahdelle tai kolmelle hengelle.
  Itse olen googlettelut jonkun verran, mutta vaikea saada käsitystä mikä lysti tässä kannattaa. Onko jollain kokemusta siitä että jostain nettiputiikista tulisi oikeasti edullisemmaksi tilata kuin että lampsisi lähikauppaan, vai ovatko postikulut aina niin suuria että ei voi suositella? Jos jollain olisi vinkkejä jakaa, niin olisin kiitollinen!

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2023 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,011s