Millaisia kuvia palveluun voi lisätä?

Sopivat formaatit ovat GIF, JPG ja PNG. Kuvan koko saa olla enintään 1 megatavu. Yli 2000x2000 pikselin kuvia ei välttämättä pysty lisäämään palveluun.

Sisällöltään kuvan täytyy jollain tavalla liittyä keliakiaan tai gluteenittomaan elämäntapaan. Esimerkiksi kuvat gluteenitonta ruokaa tarjoilevista ravintoloista sopivat palveluun tai esimerkiksi keliakiayhdistyksen tapaamisessa räpsityt kuvat. Myös kuvat gluteenittomista ruoka-annoksista sopivat hyvin. Jos olet ollut matkalla, lisää palveluun vain gluteenittomiin kokemuksiin liittyvät kuvat, ei kaikkia kuvia. Ylläpito varaa oikeuden poistaa sopimattomat kuvat, koska levytilaa ei ole rajattomasti käytössä.

Jos olet epävarma voiko jonkun kuvan lisätä palveluun, lisää se ja kysy palautelomakkeella ylläpidolta onko kuva sopiva.

Ohjeita, kysymyksiä ja vastauksia

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,003s