Rekisteröidyin, mutta en saanut sähköpostia tunnuksen vahvistamiseksi

Vahvistusviestin saapuminen voi joskus kestää jopa tunteja, kun se seikkailee bittiviidakossa ympäri Internetiä. Jos viesti ei usean tunnin odottelun jälkeen ilmaannu postilaatikkoon, laita palautetta, niin ylläpito lähettää Sinulle vahvistuviestin uudelleen.

Varsinkin Hotmail-sähköpostipalvelulla on ärsyttävä tapa kadottaa viestit bittiavaruuteen. Glu.fi-palveluun rekisteröityessä kannattaakin käyttää jotain muuta osoitetta kuin Hotmailia, jos vaihtoehtoja löytyy.

Kaikki vahvistamattomat käyttäjätunnukset poistetaan palvelusta automaattisesti 2 vuorokauden kuluttua rekisteröitymisestä. Kannattaa siis toimia hyvissä ajoin ennen sitä.

Ohjeita, kysymyksiä ja vastauksia

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2023 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,004s