Kuvan lisääminen palveluun

Kuvat tekevät Glu.fi:stä monipuolisemman ja auttavat löytämään esimerkiksi gluteenittomat tuotteet kaupan hyllystä tai sen kiinnostavan ravintolan Roomasta. Voit lisätä palveluun kuvia kolmella eri tavalla.

Tapa 1: Kuvat-sivulle

Voit lisätä Kuvat-sivulle gluteenittomaan elämäntapaan liittyviä kuvia. Esimerkiksi parhaista ulkomaisista gluteenittomista ravintoloista tai oman keliakiayhdistyksen pikkujouluista.

Tapa 2: Omiin sisältöihin

Voit liittää kuvan lisäämääsi tuotteeseen tai vinkkiin. Kuvan voi lisätä samalla kun lisäät sisällön. Kuvan voi lisätä myös jälkikäteen muokkaamalla Vinkkiä tai Tuotetta. Muokkaa-painike löytyy sisällön yhteydestä sivun vasemmasta laidasta.

Tapa 3: Mihin tahansa sisältöön

Voit lisätä kaikkiin (myös toisten lisäämiin) Vinkkeihin ja Tuotteisiin omia kuvia, jotka liittyvät kyseiseen aiheeseen. Lisää kuva ensin palveluun tavan 1 mukaisesti, jonka jälkeen voit liittää kuvan kyseiseen sisältöön. Mene siihen sisältöön, johon haluat kuvan liittää ja napsauta kirjautuneena Liitä kuva tähän vinkkiin/tuotteeseen -linkkiä. Tämän jälkeen voit valita Kuvat-sivulta haluamasi kuvan.

Ohjeita, kysymyksiä ja vastauksia

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,003s