Betti

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Mahavaivat katosivat ulkomailla! 9.10.2012 12:17

  Meilläkin lääkäri sanoi tämän saman eli, että jos suomalainen maito ei käy, ostamassa ruotsin puolelta. Oli työssään havainnut suomalaisen maidon aiheuttavan paljon oireita. Valio ei tunnusta koko asiaa.

 • Gluteenittomat tuoteet Haaparannan kaupoissa 24.8.2009 13:56

  En nyt ole vähään aikaan käynyt Haaparannalla, mutta sen mitä olen vertaillut eri Kemi-Tornio alueen kauppojen gluteenittomien tuotteiden tarjontaa, on yksi ylitse muiden, nimittäin Keminmaan citymarket. Itse olin aika pettynyt Haaparannan gluteenittomien tuotteiden tarjontaan. Liekö tässä puolessa vuodessa tullut parannusta..? Tosin taidanpa käydä Haaparannalta noita Laila's Mjölmix jauhoja käydä hakemassa.

 • IgA puutos käytännössä? 17.6.2009 09:28

  Hei Ira!

  Alla hieman lainausta terveysportin tutkimuksesta kysymästäsi asiasta:

  "20-vuoden seuranta osoitti, että terveellä aikuisella todettu seerumin IgA:n puutos (< 0,05 mg/L) on pysyvä tila ja alentuneet IgA-pitoisuudet pysyvät samoina seurannassa.

  IgA:n puutokseen ja alentuneisiin IgA-pitoisuuksiin liittyi lisääntynyt taipumus toistuviin hengitystieinfektioihin ja yksittäisiin keuhkokuumeisiin. Atooppiset sairaudet, lääkeallergia ja ruokayliherkkyys eivät liittyneet IgA-puutokseen. Maidon sietokyvyn alentumista tavattiin. Vaikka IgA:n puutokseen liittyi lisääntynyttä taipumusta infektioihin ja autoimmuunitiloihin, olivat sairaudet lieviä, joten IgA:n puutoksen löytyminen terveeltä henkilöltä ei ennusta vakavien sairauksien ilmaantumista myöhemmällä iällä."

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2023 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,01s