Daniel

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Väsymys 20.5.2013 10:55

  Itseä väsytti hiilihydraattipitoinen ruokavalio. Sokerirasitus testissä kävi ilmi että verensokeri laskee sokerin nauttimisen jälkeen rajuhkosti. (runsas insuliinin tuotanto) väsymys hävisi kun jätin perunan ja riisin ruokavaliosta ja lisäsin liikuntaa. Perunan ja riisin tilalle vihanneksia, porkkana, kesäkurpitsa, kukkakaali, parsakaali, munakoiso. Ruokavalio siis monipuolistui, kun täytyi opetella käyttämään itselle uusia raakaineita.
  Gratiinit ja moussakat kaikenlisäksi erittäin maukkaita.

 • Viskiä, kiitos! 4.3.2013 10:15

  Sain kuulla eräältä viskin ystävältä että osa viskeistä voi olla suodatettu paahdetun ohran läpi tislauksen jälkeen, maun ja värin parantamiseksi. Ikäväkyllä itse en ole löytänyt mistään mainintaa mille viskille näin tehdään.

 • Erittäin herkkä keliaakikko 14.3.2012 20:39

  marielli kirjoitti:
  Ja ruokavaliossani olen erittäin tarkka!

  Nyt toivonkin, että tähän viestiketjuun vastaisi vain ne henkilöt jotka ovat kohtalotoereitani. Koska tiedän sen, että tärkkelyssiirapit ja glugoosifruktoosisiirapit..ymym pitäisi käydä nykytiedon mukaan keliaakikolle...

  Itse olen välttänyt kaikkea missä on vehnää missään muodossa, mukaanlukien tärkkelyssiirapit, silti iho ei näytä paranemisen merkkejä. Olen ollut tiukalla ruokavaliolla 2 vuotta. Luulen, että paranemis prosessi on aika hidasta. Minulla on sekä iho-, että suolistokeliakia.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2023 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,012s