Pedro

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Keliakia2010-messut 7.6.2010 07:26

  Mun piti alunperin tulla avovaimoni kanssa messuille, mutta hän joutuukin menemään töihin, joten jos täältä löytyy joku yksinäinen tai porukka johon voisin liittyä niin täältä löytyy tällänen reilu kolmekymppinen mies vailla seuraa!
  Olishan se paljon mukavampi seurassa tulla messuille kuin yksin! Tulisin täältä Hämeenlinnan suunnasta ja matka ei ole ongelma, ainoastaan seura puuttuu! Eli, jos löytyy joku joka olis kiinnostunut niin ota yhteyttä rohkeasti!

 • Miten keliakiasi todettiin? 3.8.2009 18:19

  Minulla alettiin epäilemään MS-tautia kaksi vuotta sitten! Menin magneetti kuviin, ei löytynyt mitään, kävin selkäydin kokeessa, ei löytynyt mitään. No sitten pyysin tarkistuttamaan vitamiinini verestä ja kas kummaa, löytyi B-12 vitamiini oli todella alhaalla ja keliakian vastaaineet oli räjähtänyt käsiin!

  Eli verikokeilla löydettiin ja pahimmat oireet oli väsymys, imeytymis häiriö ja ilmavaivat!

  Tänä keväänä sitten, mulla diagnosoitiin se MS-tautikin, mikä on sitten astetta vakavampi sairaus kuin keliakia, mutta näillä mennään sanoi mummo lumessa

 • Jokioisten leipä 13.4.2009 17:24

  Minulla on sen verran sisäpiiri tietoa, että Helmi leipomo on Jokioisten leivän tytär yhtiö ja todellakin valmistaa tuotteensa erillisessä laitoksessa. Toimitukset kulkee Jokioisten leivän kautta. Tuotteet on ihan hyviä ja maukkaita, mutta minun mielestä vähän liian kalliita. Netti sivuihin en ole tutustunut, joten niistä en tiedä mitään.

 • Maailman parhaat gluteenittomat oluet 13.10.2008 08:08

  Itse en ole koskaan ollut mikään oluen ystävä, mutta nyt viikonloppuna maistoin ekan kerran gluteenittomia oluita. Maistoin vihreää kukkoa ja se toinen oli joku light beer olut. Mun mielestä eroa ei ollut hirveästi normaaliin olueeseen, mutta kuten sanoin en ole koskaan ollut mikään olut asiantuntija, joten tässä mielessä mua ei haittaa yhtään, että olen sairastunut keliakiaan!

 • Ikäviä tilanteita 13.10.2008 07:41

  Työpaikassani on tavallaan, joka päivä vähän ikävä tilanne, kun olen leipomossa töissä. Muut menee kahville niin he voivat ottaa ylimääräistä kahvipullaa mikä on jäänyt niin syötäväkseen kahvin kanssa, mulla pitää olla omat eväät mukana ja kattoa tarkkaan että ne on puhtaita. Muutenkin pitää kädet puhtaana ettei vaan vahingossakaan laita jauhosia käsiä suuhun!

 • Keliakia tulee kalliiksi 13.10.2008 07:35

  Mulle ei ainakaan vielä ole tullut kalliiksi, mutta tulevaisuudessa voi tulla hyvinkin kalliiksi! olen nimittäin ammatiltani leipuri ja työskentelen tavallisessa leipomossa, jossa olen siis koko ajan vehnäjauhon kanssa tekemisissä! Lääkäri ei ainakaan vielä sanonut mitään, etten voisi jatkaa ammatissani, mutta ensi keväänä on ensimmäinen kontrolli ja jos ei oireet ole hävineet niin sitten pitää miettiä mikä voisi olla syy ja yksi voi olla nykyinen työpaikka.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,031s