Suksuna

Kommentit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
  • Zatecký pivovar Celia gluten-free lager beer 4.5% 0.5L pullo

    "Meinasi itku tulla kun lääkäri sanoi että minulla on keliakia puoltoista vuotta sitten. Eka ajattelin hei hei pitsa, hampurilaiset ja olut.
    Sitten tein tutkimusta. Ostin erilaisia glutenittomia oluita ja istuin ystävieni kanssa maistelemaan. Kaikki antoivat tälle top 1 paikan kaikista 12 erilaisesta oluesta. Suomalaiset glutenittomat oluet olivat suurin pettymys. Itse vanhana karhun suurkuluttajana tykkään vaaleasta mallaksisesta oluesta. Celia osui lähelle sitä. Ainoa mikä ei celiassa ollut niin se mallaksen maku. Mutta kunnon lageri se on maku hyvä ja ei outoja sivumakuja. Puhdas, kaunis elegantti ja sopii suomalaiseen makuun. Kallis on mutta jos haluaa sauna oluen olevan hyvä niin tässä tsekit ovat onnistuneet. Hatun nostot!"
    27.11.2019

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,012s