Tallulah

Keskusteluviestit

35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
 • Keliakiaruokavalion vaikutus hiuksiin 10.2.2010 17:22

  Tuo olisi mulle uutta että gluteeni vaikuttaisi hiuksiin, siis siten että jos ei saa gluteenia niin hiuksia lähtee. Mulla on aina ollut se käsitys että se on ihan eri aineet jotka hiuksiin vaikuttaa. Eikä meidän perheen kenelläkään keliaakikolla ole ollut hiuksiin vaikutusta, ei ennen eikä jälkeen keliakian toteamisen.

 • Keliakiaruokavalion vaikutus hiuksiin 9.2.2010 20:08

  Eikös pii ja kalkki vaikuttanut hiusten ja kynsien kuntoon? Mulla oli joskus heikot kynnet ja söin piivalmistetta jonkun aikaa ja kynnet vahvistui ihan mielettömästi! Hiusten kanssa ei ole koskaan ollut ongelmia. Itse vakaasti uskon että monipuolinen ravinto pitää myös hiukset kunnossa eikä gluteenilla ole siihen sanottavaa vaikutusta.

 • Gluteeniton laskiaispulla! 8.2.2010 13:17

  ^Mervi, missä vaiheessa muistat että jauhot ja muut tulivat luontaistuotekauppoihin? Itselläni keliakiaa 30 vuotta ja silloin sai jo luontaistuotekaupasta jauhoja, leipää, keksejä ja makaronia, vaikka asuttiin pienessä kaupungissa. Tai siis leipä oli sellaista vohvelileipää, mut aika pian tuli jo ekat näkkärit.

  Ja sori OT!

 • Keliakia, mikä sen laukaisee? 5.2.2010 14:49

  Gluteenitonta ruokavaliota ei saa aloittaa ennen tutkimuksia!! Sillä tavalla et saa keliakia-diagnoosia jos suolinukka ehtii korjaantua.

 • Pirkka Kasvispiirakat 5.2.2010 12:29

  Oliko ne lohipiiraat myös Pirkan? Aivan järkyttävän kuvottavaa mössöä nekin ovat, en kyllä varmasti osta toiste.

 • Keliakia, mikä sen laukaisee? 5.2.2010 12:28

  Tee apteekin kotitesti, sillä perusteella ainoastaan voit päästä lääkärin kautta tähystykseen. Yksikään lääkäri ei tuolla juomisella laita sulle lähetettä tähystykseen keliakiaepäilyn vuoksi, jokainen tulee sanomaan sulle että ensin pitää katsoa onko alkoholilla siihen vaikutusta. Mutta jos sulla on tuo kotitesti tehtynä ja keliakiaa näyttää, sitten voi olla mahdollista, riippuen lääkäristä.

  Toinen vaihtoehto mihin oireesi sopivat (kun sanoit etteivät ne tunnu sopivan mihinkään muuhun), on liiallinen ryyppääminen ja lähes kaikkien ravintoaineiden puutos kun et syö kun voileipiä! Villi arvaus on että leivänpäälliset eivät ole sellaisia joista saat kaikki ravinto- ja hivenaineet. Vaikka vaihtaisit sen gluteenittomaan leipään, etkä muuta mitään muuten, sun vatsaoireet eivät helpota. Se, että muilla tuntemillasi alkoholia runsaasti käyttävillä ei ole samanlaisia oireita, ei tarkoita mitään, sillä jokainen reagoi eri asioihin eri tavalla. Oireet voivat johtua myös maksasta, sapesta, haimasta tai vaikka vatsakatarrista. Ilman lääkäriä et kyllä asiaa selville saa.

 • Keliaakikko tulee kylään 3.2.2010 17:27

  ^En koskaan ota samalla kauhalla eri ruokia, riippumatta siitä vaikka kaikki olisi gluteenitonta. Eri ruuille eri kauhat/ottimet, aina.
  Ja mulla on kohta 30 vuotta ollut keliakia ja hyvin on toiminut tähän asti!

 • Hyvä ja kunnollinen talvi 3.2.2010 15:05

  Kivempi että on lunta kuin että ei olisi, mutta kyllä tämä lumimäärä olisi saanut riittää jo vähän aikaa sitten. Pienemmälläkin määrällä olisi hyvät hiihtokelit ja pienemmällä pakkasella hyvä jää.

 • Keliaakikko tulee kylään 3.2.2010 15:04

  Meillä ei koskaan ollut erillisiä välineitä gluteenittomille ja tavallisille, samat veitset, sama alusta ja sama leivänpaahdin. Ja yleensä vielä samalla lautasellakin. En ole koskaan nähnyt murusten pomppivan leivästä toiseen.

 • Keliakia telkkarissa 3.2.2010 15:02

  Se itse asiassa meni niin että Abby sai sen pullan Zivalta ja McGee totesi että etkös sinä siirtynyt gluteenittomaan ruokavalioon. Keliakiasta ei mainittu, koska se voi syödä gluteenia, oli vain päättänyt ettei syö (ja otti sen pullan ja halusi syödä sen mutta McGee pölli sen).

35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  3 vinkkiä

  Keskustelu
  476 viestiä, 3 aloitusta

  Kommentit
  39 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  21.10.2009 13:06

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,028s