Tallulah

Keskusteluviestit

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 • Keliakia-luukato 4.6.2013 12:34

  glutfree kirjoitti:
  Vain jos oleilee ilman paitaa keskipäivän aikaan kesällä ulkosalla tunnin verran, voi määrää vähentää

  Mihin lähteeseen perustat tuon väitteen? Uusimman Terveydeksi! -lehden mukaan "20 minuuttia auringossa kolmena päivänä viikossa riittää tuottamaan sellaisen määrän D-vitamiinia, että sen pitäisi riittää kesästä pitkälle syksyyn saakka."

 • Kauhea keliakia?! 30.4.2013 13:54

  Onneksi noita kauhistelijoita on nykyään aika vähän. Viimeksi sitä tosin kauhisteli ihminen jolla on niin paha kala-allergia ettei voi mennä lounaalle jos siellä on tarjolla myös kalaa kun hajukin voi aiheuttaa reaktion. Mutta keliakiahan se kamalan vaikea on...
  Itseäni lähinnä hämmästyttää miksi ihmisillä on tarve alkaa puhua keliakiasta kun kuulevat että mulla sellainen on. Mitä hittoa ne siitä jauhaa, ei mua kiinnosta jos jonkun serkun kummin kaimalla on tutkittu keliakiaa?!

 • Väsymys 30.4.2013 13:52

  Itselläni maalis-huhtikuussa iskee aina tolkuton väsymys, "kevätväsymys" ei siis ole mikään tuulesta temmattu juttu. Muutamalla kaverilla sama juttu. Eli ei mitään tekemistä keliakian tai yleensäkään ruokavalion kanssa. Kannattaa toki veriarvot käydä tarkistuttamassa, väsymystä kun voi aiheuttaa monikin asia!

 • Maltodekstriini (palautusjuomat) 30.4.2013 13:49

  Keliakialiiton mukaan maltodekstriini on gluteeniton, vaikka raaka-aineena olisi vehnä tai ohra. Tässä asiassa siis Wikipedian teksti oli oikeassa.

 • Paino pomppii 18.4.2013 11:17

  Siis kumpi nyt on se ongelma, se että paino vaihtelee vai että ei nouse? Aloitusviestissä sanot että kun paino ei millään nouse ja viimeisessä viestissä ja otsikossa että paino pomppii? Jos se on tuo painon vaihtelu niin miten paljon se vaihtelee?

 • Teetettäisiinkö oma ruokavaliokortti? 14.3.2013 12:43

  Soffiine ja Kari, tämä olisikin suomenkielinen. Kielikäännökset on jo olemassa. Itse en vain usko että tuo kortti poistaisi mitään keskustelua, eiköhän se tarjoilija ihan samalla tavalla kysyisi ja kommentoisi kuin ilmankin korttia (jos joku on niin arka ettei uskalla muiden kuullen tilata gluteenitonta).

 • Maha aina sekaisin 14.3.2013 12:40

  Noita tuotteita en hirveästi käytä joten tuskin ne oireita aiheutti. Onkohan niille mahdollista siedättyä? Jos ne aiheuttikin oireet mutta elimistöni oppi sietämään niitä, mistäs sen tietää.

 • Teetettäisiinkö oma ruokavaliokortti? 5.3.2013 15:19

  Enpä ole koskaan ravintolassa tehnyt selvityksiä terveydentilastani... Onko joku oikeasti tehnyt niin?? Jos tuollaisen lapun sujauttaa niin eiköhän tarjoilija sitä kommentoi samalla tavalla kuin tilausta tähänkin asti tehdessä. Minä tilaan ruuan "Saisinko tämän gluteenittomana kiitos, juomaksi lasi talon punaviiniä ja vettä". Mitenkä te muut sitten tilaatte?

 • Maha aina sekaisin 5.3.2013 14:32

  Tulipa eteeni tämä vanha ketjuni ja pistän vähän päivitystä näin pitkän ajan jälkeen. Maha yhtäkkiä rauhoittui eikä juuri mitään ongelmia ole ollut enää aikoihin. Ruokavaliotani en ole muuttanut eikä vaivojen syy koskaan selvinnyt.

 • Teetettäisiinkö oma ruokavaliokortti? 5.3.2013 14:30

  Mikä tällaisen kortin pointti olisi? En oikein nyt näe mitä ihmeen virkaa sellaisella olisi. En ole koskaan kokenut olevani ravintolassa millään tavalla vaikea asiakas, ja jos joku ravintola niin kokee niin ei yksi läpyskä siihen vaikuta.

  Mulle on ihan sama ajatteleeko kokki mun olevan keliaakikko tai muotidiettaaja kunhan saan gluteenitonta ruokaa. Tuskin se kokki siinä kiireessä tuollaisia asioita ajattelee, kunhan tekee tilattua ruokaa.

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  3 vinkkiä

  Keskustelu
  476 viestiä, 3 aloitusta

  Kommentit
  39 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  21.10.2009 13:06

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,027s