Tallulah

Keskusteluviestit

5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 • Geisha-karkkeja Fazerin sinisten käärepapereissa! 30.10.2012 11:35

  Hui kauheaa, toivottavasti kukaan pahasti pähkinälle allerginen ei noita syö!

 • Varusmiespalvelu ja keliakia 22.10.2012 11:36

  Milloin tuo on muuttunut niin että keliaakikot edes otetaan armeijaan? Olen ollut koko ajan siinä uskossa että keliaakikko saa automaattisen vapautuksen edelleenkin!

 • Mainokset Glu.fi:ssä 13.10.2012 11:15

  Tuon minihiilari.fi:n mainoksen voisi poistaa, kun mainostekstinä on "Karppaajallakin on nyt lupa nauttia herkullisesta ruisleivästä!" Linkistä klikkaamalla pääsee todellakin herkullisten ruisleipien sivulle.

 • Rokote keliakiaan 12.10.2012 13:01

  Mitenkähän sitä edes osaisi syödä tavallista leipää enää, mun mielestä kun se haiseekin pahalle! Noh, eipä tuota tarvitse miettiä ainakaan vuosikausiin, jos koskaan.

 • Idea: Gluteenitonta paremmin tarjolle 28.9.2012 12:01

  Jezu kirjoitti:
  mutta mihin väite niiden epäterveellisyydestä perustuu?

  En tarkoittanut kaikkia eineksiä, vaan lähinnä valmisruokia. Niissä on hurja määrä lisäaineita ja suolaa, ravintoarvot heikot ja sen lisäksi ne vielä maistuukin ällöttäviltä (se tosin ei tarkoita epäterveellisyyttä).

  Jezu kirjoitti: Oikeastaan haen tällä ajatuksella sitä, miksi ison yrityksen kannattaisi tehdä makaroonilaatikot gluteenittomista makarooneista, kun 99% asiakkaista ei asiasta välitä. Veroporkkanalla mieli voisi muuttua.

  Miksi juuri gluteeniton? Jos gluteenittomasta tuotteesta saa verohelpotusta, miksei soijattomasta, laktoosittomasta, maidottomasta, pähkinättömästä, viljattomasta jne? Ei yhteiskunta voi tukea vain yhtä erityisruokavaliota niin paljoa, nyt jo meillä on ruokavaliokorvaus, jota useimmilla muilla ei ole. Siitähän muut älähtäisivät kunnolla, ja ihan syystäkin. Itse haluaisin lähteä siitä että myös vilja-allergiset saisivat ruokavaliokorvauksen ennen kuin keliaakikon korvausta nostetaan senttiäkään. En ilmeisesti osaa katsoa niin pelkästään omaan napaan.

 • Loistava idea: Yhteisöasumista Bristolissa 26.9.2012 15:23

  Miten tuo helpottaisi elämää? Tai toiselta kantilta kysyen: millä tavalla se vaikeuttaa elämää että on soluasunnossa ainoana keliaakikkona? Mun muistaakseni solussa jokainen huolehtii omista ruuistaan. Olen aina kokenut itseni ihan normaaliksi vaikka keliaakikko olenkin, joten en ymmärrä tuota "noarmaaliuden kokemuksen" saamista. Mitä tarkoitat sillä?
  Pitäisikö sitten vilja-allergikot myös samaan soluun? Kala-allergikot? Soija-allergikot? Laktoosi-intolerantikot? Itse asiassa tuo kala-allergikot olisikin noista se järkevä ajatus, joillekin kun jo kalan haju aiheuttaa allergisen reaktion.

 • Idea: Gluteenitonta paremmin tarjolle 26.9.2012 15:19

  Komppaan täysin Ninniä. Yhteiskunta ei taatusti lähde tukemaan ainoastaan keliaakikkojen asiaa. Eikä epäterveelliselle ruualle pidäkään mielestäni antaa mitään verohelpotuksia vaikka olisi kuinka gluteenitonta! Valmismoskat kun ovat epäterveellisiä ja olisi aivan järjetöntä että sellaista tuettaisiin yhteiskunnan toimesta. Ennemmin kannattaisin hedelmien ja kasvisten hinnan saamista alas, ja noiden keinotekoisten einesten hinnan nostamista. Nythän tilanne on päinvastainen, prosessoitu ruoka on edullista mutta terveellinen/luomu on kallista. Suolapähkinät on halpoja mutta suolaamattomat aivan järkyttävän kalliita.

  Ja Marianne82, gluteenittomuus EI ole niin iso juttu, kun asiaa katsoo suuren yrityksen näkökulmasta.

 • Eväät Lentokoneeseen 17.9.2012 16:56

  Kyllähän eväitä saa viedä, ainoastaan nesteissä on noita rajoituksia. Itse en ole koskaan lennolle eväitä ottanut mukaan, mutta muuten matkustaessa mulla on proteiinipatukoita ja pähkinöitä joskus mukana, ne säilyvät hyvin huoneenlämmössäkin. Itse ostaisin varmaan kentältä jonkun salaatin.

 • Kurja kokemus ravintola Seurasaaresta 6.9.2012 15:02

  hennuli77 kirjoitti:
  No, ravintolapäällikön kanssa saimme asian sovittua niin, että hän korvaa minulle pesulalaskun.

  Menikö minulta jotain ohi, vai miten tämä pesulalasku liittyy asiaan? Hitaalla hämäläisellä ei aina leikkaa...

  Ja aika idiootti ravintolapäällikkö, tuskin hän muillekaan kovin ystävällinen on! Ravintolapäällikkö on palkollinen, omistaja on se joka sanelee viime kädessä mitä ravintolassa tarjotaan ja huomioidaanko erityisruokavaliot vai ei! Jos omistaja sanoo että huomioidaan niin sitten palkollisten on se hyväksyttävä ja toimittava sen mukaan tai etsittävä ravintola jossa niitä ei huomioida. Siksi kannattaa saattaa asiat aina OMISTAJAN tietoon.

 • Gluteenia/gluteenittomuus unissa? 3.9.2012 09:51

  Itse näen yleensäkin unia aika harvoin enkä muista koskaan nähneeni mitään keliakiaan liittyvää unta. Tosin diagnoosista on jo 32 vuotta Mun unet yleensäkin on jotain ihan häröjä missä ei ole päätä eikä häntää. Yölliset kauhukohtaukset on paljon kamalampia kuin painajaiset, valitettavasti mulla joskus on noita ensiksi mainittuja.

5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  3 vinkkiä

  Keskustelu
  476 viestiä, 3 aloitusta

  Kommentit
  39 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  21.10.2009 13:06

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,022s