"tein tänään toisen kerran tätä tosi hyvää leipää ja mielestäni tästä tuli vieläkin parempaa kuin ensimmäisestä.2dl tattarihiutaleita korvasin tänään näin: 1dl tattarileseitä sekä 0,5 dl Fibrexiä ja 0,5dl auringonkukka-ja pellavansimeniä. Käytin kuivahiivaa, jonka sekoitin jauhoihin, sitten muna ja oliviiöljy sitten lisäsin lämpimän veden lopuksi. Tulipa niiiin suunmukaista leipää "
22.3.2011
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.