marjonur

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
  • Kesä ja jäätelökioskit 25.7.2010 18:00

    Asun Rauman seudulla, ja olin yks päivä jätksillä kaupungissa. Pari kuukautta ennen olin yhdeltä kioskimyyjältä torilla kysynyt glut. vohveleita ja mies kertoi, että tukusta on kaikki kokoajan ne loppu. Ainut paikka mistä Raumalta kuulemma saisi, on joen vierestä. Ja kun nyt menin sinne, myyjä kysyi hölmistyneenä "no millasia ne sitte olis..?"

    Olen oikeasti todella kiukkunen tästä asiasta, koska vohvelitkaan ei varmana menisi edes yhdessä kesässä vanhaksi, jos niitä paketillinen sinne koppiin ostettaisiin! Ja muutenkin on ärsyttävää selitellä JOKAISELLE jätskimyyjälle erikseen millasia ne gluteenittomat vohvelit sitten on!

    Ja Turussa kun olin lomailemassa ja kysyin gluteenittomia vohveleita, he tokaisi että "tottakai". Tällaisissa pienemmissä paikoissa on todella rasittavaa käydä jäätelöllä.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2023 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,02s