motusalem

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 • Sain tietää keliakiasta, ahdistaa 6.11.2019 10:49

  Vastoinkäymisenä keliakia on vielä aina pieni.

 • Semperin uusi ilme...ja hinta 6.11.2019 10:44

  Alan toimijana olet varmaankin rekisteröinyt tuon minua paremmin. Olen ehkä huomioinut kasvun vain yleisellä tasolla.

  Ps. Ei Moilanen tai Porokylä teidän karjalanpiirakoillenne pärjää &#128521;

 • Semperin uusi ilme...ja hinta 5.11.2019 22:11

  Epäilemättä tilanne on juuri näin. Semperin Pohjoismaisen volyymin uskoisin kyllä kestävän nykyisen hintakilpailuun. Hinnoittelu ei ole henkilökohtaisesti erityinen ongelma, arvostan edelleen valikoimaa edullisuutta enemmän.

 • Gluteeniton olut 5.11.2019 16:44

  Minni kirjoitti:
  Ei voi juoda. Laitilan gluteenittomien oluiden tuotanto/uuttoprosessi on sellainen, että gluteeni saadaan valmiista tuotteesta (lähes) poistettua. Eli pelkällä ainesosalistalla ei voi lähteä pelaamaan.

  Tilannehan on sikäli hiukan huvittava, että eri maissa on eri standardit gluteenittomille oluille. Useimmat panimot eivät viitsi mittauttaa oluensa gluteenipitoisuutta, koska siitä aiheutuu kustannuksia ja lisävastuuta. Aika suuri osa lager oluista lienee yhtä gluteenittomia kuin Laitilan kukko. Ps. Itse en juo olutta &#128521;

 • Gluteeniton olut 5.11.2019 16:39

  tepponen kirjoitti:
  Eilen join kolmannen kerran elämässäni Lapin Kulta luomu gl olutta pullollisen ruuan kanssa ja joka kerta olen oksentanut kaikki parin tunnin päästä pois.Tiedänpähän etten koskaan kyseistä olutta juo. Ihmettelen vaan miksi vatsani ei kestä kyseistä olutta, vaikka on gluteenitonta?? Onko valmistuksessa tapahtunut jokin virhe?Onko muilla samanlaisia kokemuksia kyseiseen olueen liittyen?

  Olen kuullut samaa monelta keliaakikkotutulta. Onkohan viesti mennyt Panimolle asti?

 • Semperin uusi ilme...ja hinta 5.11.2019 14:51

  Semper paketoi keksinsä uusiin hienoihin pahveihin... ja hinnoitteli tuotteet uusiksi (Tuskin kauppiaan idea)? Cittareissa halvin keksipaketti on nyt 3,09e, kun aiemmin Melkein kaikkien hinta alkoi kakkosella? Samaan aikaan media kertoo kovaan ääneen ruokakorin halpenemisesta? Huonoa kehitystä, huomioiden gluteenittomien tuotteiden menekin ja valikoiman nopea ja jyrkkä kasvu.

 • Porokylän Leipomo kasvaa 23.7.2016 17:42

  Jezu kirjoitti:
  Yle Uutiset kirjoittaa Porokylän Leipomon laajentumisesta. Tiukasta markkinatilanteesta huolimatta erikoistuminen gluteenittomiin tuotteisiin on kasvattanut myyntiä merkittävästi. Tämän johdosta yhtiö laajentaa Lieksan toimipistettään 700 neliöllä ja työntekijämäärä nousee 15 henkilöstä 20:een.

  Glu.fi onnittelee Porokylän Leipomoa menestyksestä! Toivottavasti tällaisia tarinoita saadaan lisää Suomeen

  Pirkka tuoteperheeseen liitetyt karjalanpiirakat ovat omassa sarjassaan ylivoimaisia. Harmi vaan että tuo pakkaus tarkoittaa, että tuotetta ei todellakaan saa muualta kuin Keskon putiikeista.

 • Olut armon vuonna 2014 8.9.2014 14:22

  Huomasin äsken, että Keisari ja Kuohu oluet on poistettu gluteenittomien oluiden listalta. Kummankaan oluen resptiin ei luonnollisestikaan ole puututtu, mutta jokin muu seikka muokkaa tätä elintarvikekenttää aika ajoin. Asia kiinnostaa minua ainoastaan teoreettisesti. Viimeisimmästä oluestani lienee jo vuosia aikaa.
  Onko kyseessä raja-arvojen tarkistus? Eli noiden juojat ovat myrkyttäneet itseään vuosia. Vai rahalla ostettavan sertifikaatin puuttuminen?

  Ihan vaan keskustelua herättääkseni

 • Villus häiriintynyttä tähystyksessä 25.11.2013 19:31

  Lianna kirjoitti:
  Keliakia on tunnetusti todella vaikea todeta kliinisesti! Paras luottaa itseensä ja tarkkailla omaa oloa, mikä ruoka tekee hyvää ja mikä ei! "häiriintynyt villus" ei kuulosta ihan normaalilta!

  villus on lääketieteellinen nimitys ohutsuolen suolinukalle...

 • abc-seisovapöytä 17.11.2013 22:51

  Abc- huoltamoiden seisova pöytä on lähes ihmisravinnoksi kelpaamatonta. Kukaan ei selviä siitä ilman vatsakipuja. Gluteeni lienee ongelmista pienin (paitsi tietysti meille). Olen tehnyt periaatepäätöksen, että varmaa nälkäkuolemaa pienemmästä syystä en koskaan syö Abc-tunkioissa. Tuo laitos on pilannut kokonaisen sukupolven nuoria urheilijoita, joilla on seuransa kautta sopimus pelimatkojensa aikana ruokailla noissa ruokahelveteissä. Nuff said.

<< Alkuun < Edelliset
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  1 vinkki

  Linkkejä
  1 linkki

  Keskustelu
  85 viestiä, 16 aloitusta

  Kommentit
  11 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  29.11.2008 16:52

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,019s