Semper Gluteenittomat Trio aamiaisleivät 5 x 60g

Gluteeniton

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Semper Gluteenittomat Trio aamiaisleivät 5 x 60g

Tuotteen lisääjä ei ole kertonut omia kokemuksiaan tuotteesta.

Sisältö
Vehnätärkkelys, vesi, kasviöljy (palmu, rapsi), siirappi, hiiva,aunringonkukansiemen (2,6%), kurpitsansiemen (2,6%), pellavansiemenrouhe (2,2%), sokeri, sakeuttamisaineet (E412, E415, E464), suola, omenakuitu, sokerijuurikaskuitu, nostatusaineet (E500, E575), säilöntäaine (E200), kivennäisaine (rauta), vitamiinit (tiamiini, riboflaviini, niasiini, B6, foolihappo)

 • Valmistaja
  Semper
 • Kotisivu
  Avaa kotisivu
 • Hinta
  n. 5e muistaakseni...
 • Ostopaikka
  S-market
 • Anna arvio tuotteelle

  Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä tuote ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Kommentit (2)

 • KattiMatikka 19.5.2010 17:11

  Ei ole vehnätärkkelys kiellettyä
  "Keliaakikon ruokavaliossa voidaan käyttää teollisesti puhdistettua vehnätärkkelystä. Tällöin vehnästä poistetaan keliaakikolle haitallinen gluteeni ja jäljelle jää tärkkelys."(keliakialiiton suora lainaus)

  ja kyseessä on siis SEMPER-firman tuote ja yritys on erikoistunut gluteenittomien leipien tekemiseen ja tämänkin pakkauksen päällä lukee GLUTEENITON. Olet ehkä Jaana ostanutkin joitakin muita Semperin tuotteita?

  Vehnätärkkelyksestä on aika paljon juttua Keliakialiiton nettisivuilla ja uudistetusta gluteeniton/erittäin vähägluteeninen merkinnästä. Uuden pakkausmerkintä-asetuksen mukaan sekä gluteenittomat että erittäin vähägluteeniset tuotteet voivat sisältää vehnätärkkelystä.

  Muista pyytää poikasi diagnoosin myötä teille ravitsemusterapeutin konsultaatio!!! Kuuluu teille käypä hoitosuositusten perusteella

 • birgitta 19.5.2010 15:06

  Eikös tuo vehnätärkkelys ole kiellettyä keliakikolle??????

  T.Jaana,joka ruokkii 2 keliakikkoa!!!!

Kommentoi

Muita saman valmistajan tuotteita

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Tuotteeseen liittyvät kuvat

Tuotteeseen ei ole vielä liitetty kuvia.

Lisätiedot

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,017s