Paranoidinen keliakia?

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Jezu  Ylläpitäjä2.11.2008 21:41

  Reilun vuoden aikana keliakian kanssa on tottunut elämään, suurimman osan gluteenittomista tuotteista osaa jo ulkoa ja ne vaan nappaa ostoskoriin kaupassa sen kummemmin miettimättä.

  Sitten välillä iskee se, että pitää vielä kotona moneen kertaan tarkistaa, että olihan tämä nyt varmasti gluteenitonta, vaikka kaupassa lukenut tuoteselosteet moneen kertaan läpi. Välillä ehdin tuoda valmiit leivät pöytään asti, kun käyn vielä pakastimesta tarkastamassa, että olihan nämä nyt varmasti gluteenittomia. Onneksi tätä vainoharhaisuutta sattuu vain harvoin

  Käykö muille näin?

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • Kalmia 48 viestejä3.11.2008 18:51

  Itselleni käy lähinnä niin, että kun olen vielä uusi asian kanssa, niin tulen aina vahingossa ostaneeksi sopimattomia tuotteita. Jotenkin sitä ei aina tajua kaupassa tarkistaa kaikkia tuoteselosteita, ja olen kompastunut moneen otteeseen sellaisiin ruokiin, joissa en kuuna päivänä olisi uskonut olevan mitään viljaperäistä.

  Välillä sitten iskee kotona kamala epäusko, ja juoksen kaapille lukemaan tuoteselosteita läpi. "Eihän tässä nyt vaan sittenkin ollut mitään allergisoivaa"?!? (olen siis vilja-allerginen)

  Kompastuskivinä olleet maissihiutaleet, lihaliemikuutiot, tomaattikeitto (joo kuinkas en sitä suurustetta tajunnutkaan), salmiakki, jotkin valmisateriat, jäätelö... lista on ihan luvattoman pitkä.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2021 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,03s