Sisällön arviointi

Jotta Glu.fi:n valtavasta sisällöstä olisi helppo löytää hitit ja hudit, voivat kaikki käyttäjät arvostella tuotteita, vinkkejä, kuvia sekä linkkejä. Tähdittää voi kaikkia muita paitsi itse lisäämiään sisältöjä.

Äänestäminen onnistuu kirjautumalla palveluun ja napsauttamalla sisältösivun vasemmassa laidassa olevia tähtiä. Tämän jälkeen ääni rekisteröidään ja näet tuotteen saaman keskiarvon, jos ääniä on kertynyt tarpeeksi.

Muista arvostella kaikki tuotteet, joita olet maistanut!

Ohjeita, kysymyksiä ja vastauksia

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Hae kaikkialtaKirjoja edullisesti

Mitä saisi tarjota? - Ruoka-allergisten keittokirjaMitä saisi tarjota? - Ruoka-allergisten keittokirja
Gluteenitonta kotiruokaaGluteenitonta kotiruokaa
Gluteenitonta ruokaa koko perheelleGluteenitonta ruokaa koko perheelle
Helposti maukasta - luontaisesti gluteeniton ja maidoton erityisruokavalioHelposti maukasta - luontaisesti gluteeniton ja maidoton erityisruokavalio
Leivo gluteenitontaLeivo gluteenitonta

Uusi Eduskunta

Katso listaus, ketkä kansanedustajat lupasivat tukea ruokavaliokorvauksen korottamista. Nyt on aika siirtyä puheista tekoihin.