Keliakia

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Tällä sivulla kerrotaan perusteet keliakiasta ja gluteenittomasta elämästä selkokielellä. Glu.fi-palvelun käyttäjät ovat osallistuneet käytännönläheisen sisällön tuotantoon. Sivuille on kerätty tietoa myös avoimista lähteistä kuten Wikipediasta. Myös sinä voit osallistua keliakiatietopankin kehittämiseen, lähettämällä oman parannusehdotuksesi ylläpitäjälle. Huomaa, että sivu on vielä kehitys- eli beta-vaiheessa.

Keliaakikoiden, niin uusien kuin vanhojenkin, mutta myös heidän ystävien ja ravintola-alan työntekijöiden kannattaa tutustua tähän kompaktiin tietopakettiin.

Ravintolassa asiakkaana

Ravintolassa töissä

Lähteet: Jesse Valli

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,007s