Gluteenittomia leipäkrutonkeja?

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Jezu  Ylläpitäjä25.2.2009 10:38

  Tietääkö kukaan onko myynnissä gluteenittomia leipäkrutonkeja, joita heittää salaattiin vai pitääkö itse pilkkoa leivästä paloja ja pistää uuniin?

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • Suviih  629 viestejä25.2.2009 15:12

  Olen itsekin koittanut etsiä, mutta ei ole löytynyt vaikka kaikki mahdolliset kaupat olen tutkinut, en ole kyllä nähnyt yhdenkään valmistajankaan sivuilla kyseistä tuotetta.

  Leipätikkuja (grissinejä) olen kyllä schärin valmistamina löytänyt, mutta eivät kyllä olleet kovinkaan erikoisen makuisia.

  Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
  Blogin Facebook-sivut:
  https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

 • Tweety 12 viestejä25.2.2009 21:52

  Minä olen tehnyt niin, että olen paahtanut paahtimessa gluteenitonta paahtoleipää ja sen jälkeen laittanut näppärästi krutongeiksi Nopeaa, helppoa ja erityisen hyvää.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,009s