Helsingin pitsapaikat

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
  • oranki 35 viestejä11.9.2010 20:30

    Kesälomalla tuli tehtyä hieman kotimaan matkailua ja huomattua, että monesta kaupungista saa gluteenitonta pitsaa muualtakin kuin ketjuravintoloista.

    Miksiköhän Helsingissä ei (ainakaan tietääkseni) ole "yksityisiä" ravintoloita/pizzerioita, jotka tarjoaisivat pitsaa gluteenittomalla pohjalla. Helsingissä kun saa Rossosta, Dennisistä, Martinasta, Kotipizzasta, Raxista, jotka kaikki ovat ketjuja.

    Luulisi olevan markkinarakoa muillekin kuin ketjupaikoille, keliaakikot kun tuovat isonkin tavisjoukon mukanaan. Eritoten sellainen paikka olis hyvä, joka ei ottais gluteenittomasta pohjasta erikseen lisämaksua..

  • oranki 35 viestejä8.6.2012 22:10

    Tänään tuli testattua White Ladyn gluteeniton pitsa Manskulla (Meilahti). Tuntui olevan Semperin valmispohja. Vähän tummaksi paistettu, mut ok.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,012s