Vaula 141 messages – 11/18/2009 8:00 AM
Luin joskus jostain, ettei gluteenittomia ja tavallisia leipomuksia tulisi paistaa/lämmittää kiertoilmauunissa SAMANAIKAISESTI, koska se ilma voi pöllyttää niistä tavallisista tuotteista jauhoja glut. tuotteisiin. Onko kellään asiasta parempaa tietoa?
Siukku13 60 messages – 11/18/2009 8:26 PM
Riippuu varmaan leipomuksesta, eli kuinka paljon niissä on jauhoa päällä. Jos sitä jauhoa on reilusti siinä päällä niin kai se voi pöllytä siellä uunissa. Mutta ei mulla ainakaan koskaan ole ollut molempia leivonnaisia yhtäaikaa menossa.
Jezu Admin – 11/21/2009 10:42 AM
Meilläkin tavalliset ja gluteenittomat paistetaan eri aikaan, vaikka onkin melkoista sähkön tuhlausta moinen. Ei viitsi ottaa riskejä.Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.