Kiertoilmauunin käyttö

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
  • Vaula 141 viestejä18.11.2009 08:00

    Luin joskus jostain, ettei gluteenittomia ja tavallisia leipomuksia tulisi paistaa/lämmittää kiertoilmauunissa SAMANAIKAISESTI, koska se ilma voi pöllyttää niistä tavallisista tuotteista jauhoja glut. tuotteisiin. Onko kellään asiasta parempaa tietoa?

  • Siukku13 60 viestejä18.11.2009 20:26

    Riippuu varmaan leipomuksesta, eli kuinka paljon niissä on jauhoa päällä. Jos sitä jauhoa on reilusti siinä päällä niin kai se voi pöllytä siellä uunissa. Mutta ei mulla ainakaan koskaan ole ollut molempia leivonnaisia yhtäaikaa menossa.

  • Jezu  Ylläpitäjä21.11.2009 10:42

    Meilläkin tavalliset ja gluteenittomat paistetaan eri aikaan, vaikka onkin melkoista sähkön tuhlausta moinen. Ei viitsi ottaa riskejä.

    Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2025 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,014s