Juulin 187 viestejä – 3.1.2013 16:30
Minulla on ollut lapsuudesta asti laktoosi-intoleranssi. Nyt puoli vuotta gluteenittomalla vatsa on alkanut sietää hapanmaito tuotteita. Näistähän sitä suositellaan aloittamaan, mutta missä vaiheessa sitä uskaltaa lähteä kokeilemaan esim. normi maitoa tai ei hapanmaito tuotteita laktoosillisena?
Pienellä määrällähän se kannattaa aloittaa, mutta olisi mielenkiintoista kuulla muiden kokemuksia asiasta.
Aikaisemmin gluteenittomalla ollessani siedin hyvin esim. maitosuklaata mutta pähkinävaaran takia en uskalla maitosuklaata kokeilla.
Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat ottaa osaa keskusteluun. Jos sinulla ei ole vielä omaa käyttäjätunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy. Se on nopeaa ja ilmaista! Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään oikean yläkulman valikosta.
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.