Lentokonesapuskat

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Saltstraumen 3 viestejä17.3.2010 23:38

  Meikäläinen kun tilaa gluteenittoman ruoan lentomatkalle onnistuu se vallan hyvin. Mutta kun lentoyhtiöt luulevat että sitten et voi syödä oikein muutakaan, niin - ainakin minulta - on puuttunut useamman kerran leipä/sämpylä - voi kyllä on prikalla. Samoin melkein aina puuttuu maito - vaikka kahvia tarjotaankin. Salaattikin aina vaihtuu - vaikka alkuperäinenkin olisi käynyt. Jne.jne.
  Vertaan aina vaimon saamaan annokseen ja yleensä kastikkeena on - oli ruoka mikä hyvänsä - joku tomaattipohjainen.

 • taigis 101 viestejä18.3.2010 08:17

  Lentoyhtiö yhdistelee annoksia useammalle sopivaksi. Laktoosittomat ja Gluteenittomat ovat usein samanlaiset, tosin minulla on kyllä ollut aina myös gluteeniton leipä mukana.
  Jos kaikille tehtäisiin kokonaan eri annos, niitä olisi aika paljon ja monenlaisia...

 • Nonna 13 viestejä18.3.2010 18:56

  Ollaan reissattu viimeisimmät matkat Finnmatkojen TUI-lennoilla Välimeren kohteisiin. Lennoille valitaan ruoka maksettavaksi erikseen.

  Viimeksi emme ottaneet ruokia ollenkaan, vaan otimme leipää ja hedelmiä lennolle mukaan. Lentokoneruoasta kun lapset eivät oikein piittaa - oli sitten ruokavalio oikein tai väärin. Eikä se ruoka ole niin kummoista että kannattaisi noin 20 e maksaa.

  Välimeren kohteisiin kun lennetään vain noin neljä tuntia, niin nämä eväät riittävät vallan mainiosti.

  Sitä paitsi, TUI velottaa kaikista erikoisruokavalioista viisi euroa ekstraa - oli dieetti mikä tahansa (hinta noin 25e).

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,016s