Mustikkakukkoa?

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • ponipimu 239 viestejä1.9.2009 01:24

  miten onnistuisi mustikkakukon teko gluteenittomana? murotaikinalla saisi jonkinlaisen version, mutta miten siitä tekisi sellaisen tumman "rukiisen" oloisen? tattarista en hirveästi tykkää, olisko jotain muuta vaihtoehtoa?

  onko kukaan yrittänyt koskaan? tyydynkö ruoheisempaan murotaikinaan suosiolla?

 • Herkuttelija 15 viestejä1.9.2009 16:25

  Onnistuu hyvin! Ainakin äitini tekemänä En tiedä reseptiä tarkalleen, mutta hän korvasi ruisjauhot sekä hienolla tattarijauholla että luon.glut. jauhojen seoksella, ja tuli hyvää! Mielestäni tattari ei maistunut "liikaa" (tosin tykkään tattarista).

 • sm08 11 viestejä1.9.2009 21:08

  Kyllä gluteeniton mustikkakukko onnistui hyvin laitoin tattarijauhoja ja riisijauhoa taputtelin foliovuoan pohjalle ja reunoille taikinaa sitten mustikat ja vähän perunajauhoa ja taikina kuori päälle ja hyvää tuli ja vaniljakastikkeen kanssa maistui hyvältä!

 • Viveka 127 viestejä2.9.2009 20:35

  Oih!
  Kun saisi vielä reseptin, niin alakaisin kokeilemaan. Saisko vaikka Herkuttelija äidiltään toimivan reseptin jakoon tuonne vinkkeihin?

  ~ Gluten-free personality since 2004 ~

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2023 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,009s