Muurinpohjaletut
Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Suviih 629 messages – 04/09/2009 2:40 PM
Kesä erilaisine tapahtumineen ja muurinpohjalettuineen lähestyy. Missä kaikkialla (tapahtumissa) olette törmänneet gluteenittomiin muurinpohjalettuihin? Onko letut paistettu aivan omalla pannullaan?
Kotona on muurinpohjalettuja tullut paisteltua, tapahtumissa en ole niihin törmännyt, mutta olen kuullut että jossain päin Suomea on lettuja gluteenittominakin tarjolla.
Uutta muurikkapannua ei muuten kotiin ostettu silloin kun itseltäni ja äidiltäni keliakia aikoinaan löytyi, vanha pannu vain pestiin teräsharjalla ja vedellä ja ensimmäinen paistettu gluteeniton lettuerä meni tavisten suihin. Nykyään ei tavallisia lettuja enää paistetakkaan ollenkaan kun meidän perheen tavikset tykkää gluteenittomistakin letuista.Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
Blogin Facebook-sivut:
https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa
keliaakikko97 107 messages – 04/15/2009 8:47 PM
Suviih kirjoitti:
Nykyään ei tavallisia lettuja enää paistetakkaan ollenkaan kun meidän perheen tavikset tykkää gluteenittomistakin letuista.
Noin on käynyt meilläkin, mutta letut ovat lettupannulla paiustettu!
Elämässä ei ole pakko kun kuolla!... ja noudatta gluteenitonta ruokavaliota.
Kari 364 messages – 04/15/2009 9:10 PM
Mulla kokemusta vain työmaaruokalan kuumennetuista letuista, siis gluteenittomista. Muurinpohjaa ei ole käytetty..
Olin tänään läheisen ala-asteen siis koulu tapahtumassa. Thaimaalainen rouva tarjoili riisikääröja, vihannesta ja jauhelihaa, kaikki gluteenitonta. Oli hyvä lounas. 
Suviih 629 messages – 04/19/2009 12:28 PM
Kari kirjoitti:
Mulla kokemusta vain työmaaruokalan kuumennetuista letuista, siis gluteenittomista. Muurinpohjaa ei ole käytetty..
Onko kuumennetut letut jotain uudestaan lämmitettyjä? Myykö jokin yritys semmoisia valmistuotteena vai ovatko tehneet ne sinua varten?
Jotenkin aina huvittaa kaupassa jos eineshyllyn ohi kulkee ne valmiit aivan tavalliset letut joita siellä on myynnissä, kun letut kuitenkin ovat maailman yksinkertaisimpia valmistaa ja taikinan tekokin vie korkeintaan 5min. Olen joskus miettinyt että lienevätkö edes hyviä kun ainakin kotiletut on parhaita vielä hieman lämpiminä.Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
Blogin Facebook-sivut:
https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa
Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Join the discussion
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
The most read discussions in category
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.