Izmo

Kommentit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Gluteenitonta Thaimaassa

  "Olen itse käynyt 20 kertaa Thaimaassa. Lennoilla ei ole ollut ikinä mitään ongelmaa ellen ole itse tilannut lentoa viime tingassa, silloin saattaa olla ruoan kanssa ongelmaa. Noh onneksi oma keliakiani ei ole niin ongelmallinen että voin syödä pienen määrän jotakin muuta ja aina löytyy jotakin sellaista, monesti ykkösluokan tarjonnasta Finnairilla että löytyisikö sieltä jotakin. Ja Finnair on niin nopea että parikinsataa kalliimmallalla lennän aina Finnairilla, 10:40 h Bangkokiin.
  Niin, ruoasta, melkein aina kanaa, ainakin mulla, maistuu hyvältä ja sitten vielä kun se on melkein juuri tehtyä, yleensä normiruoat on tehty paljoa aikaisemmin.
  Mutta Thaimaasta, hyvin vähän ohraa, vehnää tai ruista, paljon tapiokaa tai riisijauhetta. Ruoat sairaan hyviä minun huonoon makuaistiini, en maista paljon mitään. Tulista, tulista ja tulista.
  Ja muutakin jos ei kiinnosta, myös paljon kasvisruokia,
  Suosittelen vilpittömästi. Normiruoasta ei tarvitse miettiä, herkän kannattaa kysyä."
  16.8.2013

 • Kotipizza

  "Itse olen ollut tyytyväinen Kotipizzan pizzoihin.
  Mutta - kannattaa huomata ja ajatella että jauhoille "allergisuus" on hyvin erilaista. Itse voin juoda olutta silloin tällöin mutta jotkut ovat sellaisia että pienikin määrä gluteenia aiheuttaa vakavan oksentelun jo parinkymmenen minuutin päästä. Siis ymmärtämistä. Olkaamme me onnellisia joilla ei niin vakavia oireita ole."
  16.8.2013

 • Chico's Bulevardi

  "Ovatko hyviä ?-) Mulla kun on kokemusta vain ketjuhampurilaispaikkojen hampurilaisista ja ne ovat karseita.
  Tosin ei pitäisi valittaa kun saa ruokaa jostakin matkan varrelta."
  16.6.2013

 • Vuohelan herkkupuodin myymälä

  "Mitähän se alennus mahtaa olla?" 12.8.2009

 • Semper Pizzapohjat, 2 x 150 g

  "Näin hyviä pizzapohjia en ole saanut mistään. Oikeastaan nämä ovat pannupizzapohjia mutta suosittelen vilpittömästi. ...jäk, jäk, jäk, hintahan on mitä on...

  Uskoisin että me kaikki olemme tyytyväisiä siihen että hyviä gluteenittomia tuotteita saa. Ja toisekseen, saammehan tuon ruhtinaallisen korvauksen 21 e / kk."
  8.7.2009

 • Dr.Schär Fusilli pasta

  "Jos pidät pastan seassa paljosta kastikkeesta niin näihin Fusilleihin sitä tarttuu!" 8.7.2009

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,013s