Izmo

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
1 2
 • Mitä tulisi tehdä (gluteeniton olikin gluteenillis 21.9.2013 18:19

  Joillakin on tosi rankkoja oireita gluteenin syönnin jälkeen, oksentamista, väsymystä, vatsakipua yms. Jos noita on sinulla ollut niin valitat vielä niistä, koska he ovat aiheuttaneet ne sinulle. Kauppoihin pitäisi luottaa.

 • Apua! 21.9.2013 18:16

  Minulla ei ole ollut kaikkia noita oireita mutta kynnet ovat tosi huonossa kunnossa. Luulin että se johtuu kalkin puutteesta, valitettavasti käytän gluteenillisia tuotteita, johtunee siitä - ja ennen kuin kukaan ehtii kertomaan, tiedän kyllä mitä siitä saattaa seurata. Itselläni ei ole niinkään vakavia oireita, korkeintaan kerran viikossa joudun kiiruhtamaan vessaan hyvin nopeasti.
  Ohutsuolen syöpä on pahin vaihtoehto.

 • Gluteenitonta Thaimaassa? 23.8.2013 11:11

  MariJo kirjoitti:
  Tulipa oleskeltua Pattayan Jomtienissa pari viikkoa. Tässä lyhyehkö oppimäärä...

  Jomtien Beachin sivukadulla, joko 3 tai 4 on Suomalaisen Visan pitämä sukelluskoulu. Siinä vieressä on todella iso grilli josta saa hyviä pihvejä, ei ongelmaa. Ja pari rakennusta taaksepäin siellä ainakin ennen oli Suomalaisen kaverin omistama ravintola, ei taaskaan ongelmia.

  MariJo kirjoitti:
  Finnairin ruuat olivat aivan käsittämätön pettymys.

  Minä taas olen pitänyt koska pidän siitä suhteellisen tuoreesta kanasta jota melkein aina tarjottiin menolennolla. Paluulentohan on taas eri asia koska ne ruoat tulevat tulevat Bangokin cateringistä.

  MariJo kirjoitti:
  Takaisin tullessa lento oli myöhässä, saimme Finnairilta ruokaliput tiettyihin Bangkokin lentoaseman ravintoloihin.

  Jotenkin tuosta asiasta en yllättynyt, minäkin kerran myöhästyin mutta firma ei antanut mitään lipukkeita, kumma homma, se on lakisääteistä.

  MariJo kirjoitti:
  Katukeittiöt haisivat niin pahalta, että pysyin suosiolla kaukana niistä. Oma keliakia-vatsani pysyi reissulla kunnossa, mutta mieheni sairastui salmonellaan. Että näin meillä

  Itse söin hyvin usein katukeittiöistä, ilman mitään ongelmia. Kun niiden ainesten on niin pakko olla tuoreita, kuuman ilmaston takia. Ne ruoat ovat välillä aika mielenkiintoisia, toiko haju mieleesi vaikkapa hapansilakan ?-)

 • Oireettomuus + dieetin kanssa repsahtelu 16.6.2013 16:08

  honda kirjoitti:
  AINUT ASIA ON ETTÄ SE EI OTA KOE PALOJA SUOLISTOSTA,MUTTA LÄÄKÄRIT NÄKEE SEN KUVAAMAN SUOLISTON TILAN JA VOIVAT TEHDÄ SEN PERUSTEELLA JATKO TUTKIMUKSISTA.

  Aika hyvinhän tuo Samppa tiesi minkälainen tutkimus kapselitutkimus on. Unohdit olennaisen seikan, Kela ei korvaa ruokavaliokorvausta ilman tähystystä yli 16-vuotiaille. Ja lisäksi kapselitutkimusta ei tehdä ensisijaisena:

  "Kapselitähystys on aiheellista tehdä, jos oireiden syy ei selviä _perinteisissä tähystyksissä._"

  http://www.mehilainen.fi/kameran-nielleen%C3%A4-kaupungille

 • Oireettomuus + dieetin kanssa repsahtelu 16.6.2013 13:01

  samppa6 kirjoitti:
  Eikös nää kaikki tutkimusmenetelmät perustu samaan käytäntöön - joku masiina tungetaan tutkittavan suoleen ja se sitten kuvailee sisältä päin suolen kuntoa? Mikä näistä siis olisi luotettavin, vai onko sellaista? Olen aika pihalla näiden kanssa.

  Nyt syöt ruisleipää pari viikkoa ja sen jälkeen lähdet nimenomaan sinne gastroskopiaan. Se on ainoa tapa miten kela hyväksyy että saat ruhtinaallisen 23,60 e ruokavaliokorvauksen. Alle 16-vuotias olisi saanut sitä 92,31 e. Sitä voi hakea puoli vuotta takautuvasti. Uskon että sinun ikäisellä tuo pari kymmpiäkin ovat ihan kiva raha.
  Ja tosiaankin, tuo gastroskopia on ainoa tapa todeta se, samalla otetaan koepala. Ja ei ole mikään kivulias kokemus, ainakaan minulla.
  Sitten vielä jos haluat sen varmuuden niin gluteenitonta ruokavaliota ei olisi saanut aloittaa, nukka on saattanut parantua. Alle 16-vuotiaana kapseli ja verikoe olisivat riittäneet.

 • Mc Donaldsin ranskalaiset ja hampurilainset 21.7.2011 19:19

  Sussu2 kirjoitti:
  Entäs niitä hampurilaisia. Mäkkärin myyjät vakuuttavat, että he tekevät gluteenittomat hampurilaisensa tarkkaan niin ettei kontaminaatiota vehnäsämpylöihin pääse syntymään.

  Ne hampurilaiset lämmitetään mikroaaltouunissa joten kontaminaatiota ei ainakaan parilan puolelta pääse syntymään. Sen takia ne eivät ole likimainkaan niin hyviä kuin normaalit hampurilaiset. Tärkeintä kuitenkin on se että edes saa hampurilaisia.

 • Semperin kesäkilpailu 11.7. asti 21.7.2011 19:12

  taateli kirjoitti:
  Minulle osui yksi tuotepaketti

  Samoin tänne osui yksi. Huvitti vaan kun olivat lähettäneet kirjattuna

 • Keliakia2010-messut 17.7.2009 00:14

  Vuohela myi mm. muutama vuosi sitten kassillisen tuotteitaan aivan pilkkahinnalla päivän päätteeksi. Systeri harmitteli ettei tullut enempää kuin kaksi kättä mukaan.

 • Gluteenittomat hampurilaissämpylät 17.7.2009 00:07

  Ruotsissa noita oli montaa sorttia. En muista merkkiä, jäi mieleeni siitä kun paketissa luki "Hamburgers" tms. ja hintakin oli kohtuullinen. No eihän siellä mitään muuta kuin sämpylä ollut. Haaparannan ICAsta ainakin saa.

 • Keliakia = humpuukia? 16.7.2009 23:55

  Otsikko oli kyllä raflaava mutta kyllä sieltä aivan asiallista keskustelua löytyi. Itsekin voisin ihmetellä tuota keliakian olemassaoloa mutta kun on myös osteoporoosi, nelikymppisellä miehellä. Osteoporoosin on varmistanut lääkärin sanan lisäksi vajaat parikymmentä luunmurtumaa.

<< Alkuun < Edelliset
1 2

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,013s