Uusia Garbon tuotteita – 05/02/2010 9:17 PM
Suviih kirjoitti:
Moilasen uudet pizzat – 04/28/2010 6:46 PM
helsbe kirjoitti:
Uudet Portti-valmisruoat – 04/28/2010 6:46 PM
Kävin eilen Konalan K-Marketissa ja nämä kolme olivat käytännössä ainoat tuotteet, joita löytyi eineshyllystä. Joko kauppa ei käy, tai Porttilaiset ovat pysyneet lakon/työsulun ulkopuolella. Veikkaan jälkimmäistä
Vuoden Markku – 04/28/2010 12:10 PM
Tampereen yliopiston keliakiatutkimusryhmän johtaja, professori Markku Mäki on valittu Vuoden Markuksi
Lisätietoa Markkuliiton ja Keliakialiiton sivuilla:
Markkuliitto
Keliakialiitto: Professori Markku Mäki on Vuoden Markku 2010
Helsingin kahvilat – 04/28/2010 9:27 AM
Jezu kirjoitti:
Cafe Piritta kirjoitti:
Syötkö rahasi? – 04/26/2010 10:39 PM
Tuo meidän 400-450e/kk pitää tosiaan sisällään kaikki talouden pyörittämiseen liittyvät jutut eli pesuaineet, vessapaperit ja kaikki naisen elämälle tarpeelliset systeemit Varmaan 350e lähempänä ruoan osalta.
Oikeaoppinen mikron käyttö? – 04/26/2010 9:20 PM
Onko kenelläkään antaa vinkkejä kuinka gluteenittomat leivät kannattaisi sulattaa? Itsellä käy aina niin, kun päräytän 45-50 sekuntia 750 watilla, leivistä tulee tosi nihkeitä ja ne tuppaavat tarttumaan lautaseen kiinni. Joskus ravintolassa gluteenittomat leivät on sulatettu upean pehmeiksi ja "normaaleiksi". Miten he tekevät sen?
Kesäloma kotimaassa – 04/26/2010 8:12 PM
Herätelläänpä tätäkin keskustelua taas. Kartalta löytyy jo mukava määrä paikkoja, mutta lisää kaivataan. Antaa palaa!
Helsingin kahvilat – 04/26/2010 8:09 PM
Uusista kahvipaikoista noin ylipäätään voin suositella Cafe Pirittaa Tokoinrannassa. Paikka on iso ja tyylikäs ja ainakin vielä vessat ovat priimakunnossa.
Kahvi maksoi 2.5 euroa ja gluteenittomista tuotteista huomasin vain pienen lapun tiskin päällä, jossa todettiin, että gluteenitonta kasvissämpylää voi tiedustella kassalta.
Kehitetään palvelua! – 04/23/2010 11:22 PM
Kari tuossa oikeastaan tiivisti näkemykseni Tallulahin ja MrsBucketin kysymyksiin. Eli jatkuvaa muokkausta ei ole sen takia, että ihmiset eivät voisi peruuttaa sanomisiaan ja sitä kautta harkitsevat paremmin mitä sanovat. 30 minuutin aika viestin muokkaukselle sen kirjoittamisen jälkeen riittää mielestäni siihen, että voi bongata kirjoitus/asiavirheet ja korjata ne. Kun joku on vastannut ketjuun, mielestäni tämän jälkeen viestiä ei enää pidä pystyä muokkaamaan.
Perusteltuja eriäviä mielipiteitä saa toki esittää
LG1982 kirjoitti:
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.
Private message
Send private message
Tips
436 tips
Products
618 products
Images
993 images
Links
189 links
Forum
2368 messages, 651 topics
Comments
652 comments
Registration time
04/28/2008 11:07 PM