Jossu

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
1 2 3
 • Silja vai Viking Line? 14.8.2010 01:02

  Viking Linella olin toukokuussa työreissulla. Pelkkää plussaa etenkin illallisella Buffassa. Jälkiruookapöytä notkui perinteisiä kakkuja yms. Tajusin kysyä tarjoilijalta glut. herkkuja. Hän kysyi missä istuin ja hetkenpäästä sain kadehdittavan annoksen tarjoiltuna pöytään

  Pala Daim-kakkua, pallo sorbettia, tuoreita mansikoita ja kermavaahtoa, ja siinä oli jotain pikkeleipiäkin...

  Toiset pöydässä oli kateellisia kauniista asettelusta ja etenkin nistä tuoreista mansikoista

  (tosin keliaakikko kaveri toisessa pöydässä sai pyytäessään pelkkiä pikkuleipiä- heh!!!)

  Mutta siis itsellä tää oli pelkkää plussaa!!!!

 • "Se on automaattisesti gluteeniton" 14.8.2010 00:50

  Menneellä viikolla työpaikka ruokalassa tapahtunutta:
  Ruoka oli merkitty G:llä ja maksoin ruokani, otin salaattia jne lautaselle ja ollessani ottamassa lautaselle sitä uunilihaa huomasin sen olevankin leivitetty... Pakko oli varmistaa emännältä, että ihanko näin se on minulle sopivaa, jolloin hän sit sanoi, että joo pakkauksessa mikä tuli keskuskeittiössä oli se merkitty Gluteenittomaksi, mutta kyllä häntäkin se epäilyttää... Jäi sit kyllä syömättä se piffi! Raivostuttavaa!

 • Aamiaistarjonta Suomen hotelleissa 8.12.2009 23:14

  Plussaa Flamingoon, Vantaalle. Hyvin merkitty kaikki tuotteet, hyvin sijoiteltu sekä leipää sai pyydettäessä keiju-nappien kera.

 • Gambia 22.11.2009 16:09

  Ihanaaa ja vielä loistavaa.. Gambiassa matkaillut pariin otteeseen tänä ja edellisenä vuonna ja vaikka silloin ei ollut keliakia diagnoosia, mutta uskoisin että hyvin siel varmaan pärjää. Paljon on tarjolla riisiä ruoan kanssa ja siis lihaa, kanaa ja etenkin kalaa. Vihanneksia siellä on melko niukasti tarjolla kuivuuden takia, mutta muuten kyllä tosipaljon kaikkea herkkua -etenkin ne hedelmät!
  Paikkana ihan hurjan mukava, ihmiset on kivoja ja tosi ystävällisiä ja lähes kaikki puhuu hyvää englantia.
  Mihin suuntaan menette siellä? Pelkkä gambia vai myös senegalin retki???

 • Vesivahinko 21.11.2009 11:11

  Apua! Onneksi on vakuutukset (toivottavasti kunnossa)! Voimia remonttiin

 • Sämpylät 20.11.2009 15:22

  Tänään sain kovin hyvältä kuulostavan ohjeen /vinkin. Eli sämpylät vois paistaa muffinssi vuokaan niin tulee mukavamman mallisia niistä, kun omat ei ainakaan kauhean hyvin muotoudu sämpylän mallisiksi.

 • Keliakiaa vai ei? 20.11.2009 15:19

  Toukokisu: kovin samat on fiilikset - eli näillä mennään. En mä vararikkoon mene vaikka korvausta en saakaan...

 • Keliakiaa vai ei? 20.11.2009 11:17

  Tämä jäänee arvoituksksi kohdallani nyt... Tosiaan vasta tänään pääsin kuulemaan noi skopian tulokset ja vaikkakin vasta-aineet oli reippaasti koholla ja oireita on ollut niin PAD-tulokset eivät tukeneet silmämääräistä tähystyksen tehneen lääkärin lausuntoa keliakiasta...
  Eli siis Skopiassa näkyy muutoksia ja vasta-aineet oli koholla, mutta tulosten puitteissa Kelalta ei korvauksia tilille kilahtele.
  Lääkäri mulle kehoitti edelleen samoin kuin tähystyksen tehnytkin lääkäri, että gluteenitonta ruokavaliota tulee noudattaa.

  Tiedä nyt sit mitä tekis??? Noudattaakko ohjeita vai ei?
  Lääkäri kyllä kommentoi asiaa niin, että nykyisten tutkimusten valossa ruokavaliohoito kannattaa aloittaa ja löydsin myös artikkelin Duodecimista (2009;125):307 - Keliakia tulee hoitaa riippumatta ohutsuolilöydöksestä.

 • Murot 20.11.2009 10:16

  Ihanaa. Mä oon maistanut nyt muutamia eri muroja ( mm. valiniini ja hunaja maustetut) ja ne on ihan kammottavia!!! Hyi hitto. mietin, että sama makuelämys olis varmaan tullut, kun ois halkaissut säkkituolin ja niitä pampuloita popsinut maidon kera...

  Siispä ens kerralla Kellogsin muroille. Itse kans ihmettelin tuota mallasuutetta, mutta kiitokset selvityksistä

 • Pimeetä on... 14.11.2009 21:43

  Pimeä on tavallaan masentavaa, mutta toisaalta mikään ei oo ihanampaa, kuin sytytellä paljon kynttilöitä kotiin ja parvekkeelle ja nautiskella niiden tuomasta tunnelmasta... ja siihen päälle vielä sateenropinaa tai lumisadetta <3

<< Alkuun < Edelliset
1 2 3

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2023 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,011s