Pimeetä on...

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Viveka 127 viestejä1.11.2009 23:49

  Oi kuin toivoisin, että tulisi lunta jo. Syksy on ihan mukava vuodenaika niin pitkään, kun valoa riittää, mutta nyt täällä pojoisessa ainakin on valo todella vähissä.

  Taidan laittaa hieman pihavaloja jo, jotta vähän piristää tätä oloa ja eloa. Syysmelankoliaa pukkaa...

  Mites taistelet syyspimeitä vastaan?

  ~ Gluten-free personality since 2004 ~

 • Jezu  Ylläpitäjä2.11.2009 00:00

  Synkkää on Helsingissäkin Tämä on auttanut minulla:

  Kirkasvalolamput

  Tai tietenkin, jos lompakko kestää, voi hieman kiihdyttää kasvihuoneilmiötä ja ponkaista jonnekin, missä aurinko paistaa hieman enemmän.

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • Mainos

 • Kari 364 viestejä2.11.2009 00:04

  Mulla on toivessa jossain vaiheessa vaihtokaupat: Pimeä tulee varmasti, mutta sais edes lämmintä..löytyisikö Välimereltä, kuulostaa kiehtovalta. Pitänee kehitellä ajatusta. Tällainen vilukissa.

  Olin tänään läheisen ala-asteen siis koulu tapahtumassa. Thaimaalainen rouva tarjoili riisikääröja, vihannesta ja jauhelihaa, kaikki gluteenitonta. Oli hyvä lounas.

 • milla 412 viestejä2.11.2009 05:57

  Nyt alkaa tähän pimeyteen tottumaan
  Aluksi se masensi mieltä ja paljon . Aamuisin kun lähtee näin ajoissa töihin, saa pimeässä mennä . Mutta nyt olen taas alkanut nauttimaan pimeästä .
  Ihanaa kotonakin iltaisin kun takkatulenvalo valaisee olohuoneen

 • Reetta  719 viestejä2.11.2009 21:23

  Vai että muillakin samaa ongelmaa. Miten tää syksy onkin olevinaan niin tikkuinen tuon pimeän kanssa ? Varsinkin kun kaupunki säästelee katuvaloissa (joka toinen lamppu pimeänä).

  Eilen kirjaston palautusluukulla käydessä menin Instrun ohi ja katselin, että siellä olisi kirkasvalolamppu (Innosol) tarjouksessa (89 e). Pitänee harkita? Netistä katselin, että on sellainen, joka käy pöytälampuksi tai yöpöydälle lukulampuksi.

  Mutta lohdutellaan sillä, että kahden kuukauden päästä päivä on jo kukonaskeleen pidempi - vai miten ne entisajan ihmiset sanoikaan.

  Kari ja Jezu, lämpöä kaivataan täälläkin.

 • Jossu 22 viestejä14.11.2009 21:43

  Pimeä on tavallaan masentavaa, mutta toisaalta mikään ei oo ihanampaa, kuin sytytellä paljon kynttilöitä kotiin ja parvekkeelle ja nautiskella niiden tuomasta tunnelmasta... ja siihen päälle vielä sateenropinaa tai lumisadetta <3

 • Reetta  719 viestejä14.11.2009 22:39

  Pihalle tuijaan viritetty tänään valot. Ja parvekkeelle jo viikko sitten.

  Lumentulo vähän toi vaaleutta, mutta sekin taitaa olla mennyttä lähipäivinä. Aamulla pimeessä töihin ja nyt jo töistä lähtiessä hyvin hämärää.

  Mutta sinnitellään tuonne helmikuun loppupuolelle ja sitten reissu odottaa. Jess !

  Sarastuslamppu/kirkasvalolamppu edelleen harkinnassa hankkia. Linnunlaululla herättävä olisi aika kiva.

 • Mainos

 • Viveka 127 viestejä15.11.2009 11:40

  Meillä on lunta! Tosin ruohonkorret pilkottaa läpi ohuen lumikerroksen. Pimeetä on edelleen, mutta aloin viritellä kotia talvitunnelmaan.

  Ostin kasan kynttilöitä sisällä poltettavaksi, pihalle laitoin lyhdyt ja ikkunaan ripustin punaiset verhot. Pihalla myös lintulauta on saanut täytettä, joten nyt voin ihastella lintukirjoa työhuoneeni ikkunasta.

  Alkaa helpottamaan täällä jo. Lintulaudalla tänään vieriallut jo käpytikka, hömötiainen, närhi, talitiainen...

  Ai, niin! Yksi apu kaamosaikaan tarttui apteekista mukaan: vitaamiinipurkki. Olo on parin viikon kuurin jälkeen parempi. Sama se oliko vaikutukset totta vai lumetta .

  ~ Gluten-free personality since 2004 ~

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,015s