Mara

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
1 2
 • KOTIPIZZAN GLUTEENITTOMAT PIZZAT !!!! 21.9.2018 14:57

  Hakunilan kotipizzassa gluteenittoman pohjan päälle laitetaan tomaattisose samasta astiasta ja samalla kauhalla kuin muillekin. Pitsat tehdään samalla pöydällä kuin tavallisetkin, mutta pitsalaatikon päällä.

 • Vuohelan Herkku muuttaa Hartolasta Lahteen 21.9.2018 14:47

  Vuohelan Herkku on nyt muuttanut Lahteen, mutta Tuotteita saa edelleen La Kardemummasta Hartolasta, samoin kuin gluteenitonta ruokaa.

 • Kotimaiset viljat 21.9.2018 14:45

  Keliakiaviikolla oli taas erään yhdistyksen puheenjohtajan haastattelu, missä mainittiin, että keliaakikko ei saa syödä kotimaisia viljoja ruis, vehnä ja ohra. Myöhemmässä vaiheessa puhutiin vai kotimaisista viljoista moneen kertaan.
  Minulle on useampaakin kertaan tarjottu kylässä saksalaisia keksejä, koska ne eivät ole kotimaisesta viljasta. Ei ole kovin mukavaa kieltäytyä näistä, koska tarjoaja on nähnyt vaivaa kyseisen tuotteen etsimisessä.
  Aikoinaan kotimaiset viljat ei ollut kovin suuri virhe, koska muita ei saanut, mutta nykyään se ei enää toimi. Kaupasta saa ranskalaisia patonkeja ja latvialaista pullapitkoa, sekä LIDLen paistopisteestä saksalaisia pullia ja leipiä

 • Tescon Free From -tuotteet S-ryhmän kauppoihin 31.5.2017 10:42

  Hyvin on piilotettu ympäri myymälää, ainakin Tikkurilan Prismassa tuotteita löytyi viidestä paikasta. Ensimmäisenä osui silmiin riisikakut.

 • Iho-oireet 23.10.2014 15:37

  Minä söin aikoinaan avlosufonia sairaala-annoksia useita vuosia, ennen kuin rupesi helpottamaan. 15 vuoden jälkeen en ole tarvinnut enää pillereitä ja nykyään en enää reagoi pienille gluteenimäärille.

  Pelkällä dietillä kutinasta ei välttämättä pääse eroon, vaan siihen tarvitaan myös lääkitystä. Dietissä pitää olla sairaan tarkka, ainaki alussa.

 • Selvitys: Keliakia aiheuttaa 68 e/kk kustannuksia 18.3.2014 10:17

  Ne keliakialiiton hinnat lasketaan virallisten ravintosuositusten mukaan ja tällöin hinta eroksi muodostuu tuo 68,-. Se ei ole kuukauden ruokalasku vaan ero normaaliin ruokaan.
  Kyllä keliaakikko pystyy syömään jopa alle normaalien ruokailukustannusten, kun jättää kaikki gluteenittomat ostamatta.
  Tuo laskelma ei myöskään ota ihmisten kokoa huomioon. Pieni kevyttä työtä tekevä keliaakikko pääsee kuukauden ruokalaskussa varmasti halvemmalla kuin iso raskasta työtä tekevä ei keliaakikko mies, mutta jos kokoero onkin toisin päin 68,- ei riitä mihinkään.

 • Gluteeniton Saksa? 18.3.2014 10:03

  Mitään elintarvikkeita ei tarvitse viedä mukana, luontaistuotekaupoissa (Reformhaus)on hyvät valikoimat ja halvempi hinta kuin Suomessa.
  Ravintoloissa voi olla enemmän vaikeuksia, mutta paikkakunnan koko ei siihen vaikuta. Paras kokemus ravintolasta minulla on kylästä, jossa oli vain 10 taloa, ravintola ruokailussa ei ollut mitään ongelmia.

 • Oireeton keliakia - kannattaako? 17.3.2014 16:23

  Ei Viron kaupoista löydy kuin muutama tuote/kauppa gluteenittomia, ainakaan Tallinnan ympäristöstä. Hinnat ovat selvästi suuremmat kuin Suomessa. Tässä listassa http://www.tsoliaakia.ee/index.php?id=13793
  mainitut kaupat, ovat niitä, joissa on vähän, muualla ei ollenkaan.

 • Miksi keliaakikolle pitää olla omat tarjoilut? 17.12.2013 10:43

  Tuli tässä mieleen, että miksi keliaakikolle pitää olla omat tarjoilut, miksei voi olla gluteenitonta kaikille, jos porukassa on keliaakikko. Ei se rahallisesti ole suuri kustannus, jos kymmenen henkeä syö gluteenitonta. Suurissa tilaisuuksissa tilanne on toinen.
  Meillä oli töissä tapana juoda kakkukahvit suuren kaupan kunniaksi, kun myyjänä olin minä koko porukka söi gluteenitonta kakkua, eikä siitä kukaan valittanut.

 • Paistotuoretta leipää cittarista 21.1.2013 12:08

  18.1.13 Itäkeskuksen Citymarketin leipuri sanoi, että heillä ei ole tilaa Gluteenittomalle Pirkka-leivälle. Hyllypaikka oli tyhjä ja siihen mahtuisi ehkä muutama leipä.
  Piti sitten lähteä Tammistoon ostoksille, tietenkin myös kaikki muut ostokset tehtiin sitten Tammistossa.

<< Alkuun < Edelliset
1 2

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Keskustelu
  13 viestiä, 3 aloitusta

  Kommentit
  5 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  12.7.2009 10:00

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,017s