Sussu2

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
1 2 3 4 5 6
 • Mallorca Elokuu 1012 5.9.2012 16:59

  Siis Mallorca 2012 Elokuu

 • Mallorca Elokuu 1012 5.9.2012 16:58

  Tässä paikkoja, joissa sai hyvää glut. pastaa

  Port de Pollenca, Little Italy: Osan pastoista sai tilattua gluteenittomana, todella hyvää pastaa!

  Port de Alcudia, Piero Rossi, osan pastoista sai tilattua glut. Todella loistavaa äyriäispastaa ja pasta bolognesea, kummatkin oli glut.

  Port de alcudia, italialainen Trattoria Giardino. Todella hyvää pastaa

 • Kurja kokemus ravintola Seurasaaresta 5.9.2012 16:43

  siis se sun tortilla oli tavallinen vehnätortilla vai mikä tortilla se oli?

  Joka tapauksessa surkeeta palvelua!

 • Mitä evääksi lentokoneeseen 5-vuotiaalle 6.8.2012 20:07

  Kiitos ideoista, täytyy ostaa niitä Vuohelan pasteijoita mukaan. Toi on totta, että ei tiedä milloin on oikeasti perillä kohteessa, joten evästä pitää ottaa reilusti mukaan. Ruokaahan saa kyllä viedä turvatarkastuksen läpi muutenkin, mutta hyvä jos oot saanu oikein todistuksen, niin oot saanu ne "kylmäkalletkin" vietyä läpi.

 • Mitä evääksi lentokoneeseen 5-vuotiaalle 5.8.2012 15:10

  No yks hyvä ehdotus tuli heti lähempää kuin uskoinkaan, eli ihka omalta mieheltä: parastetaan rasiassa makaronia ja nakkeja ja otetaan just ennnen lähtöä mukaan hesariin käärittynä. Hesari eristää todella hyvin ja ruoat pysyy kylmänä varmaan monta tuntia. Jos muuta ruokaa ei saa lentokoneessa, niin kaivetaan toi esiin. Mutta mitäs muuta, mielellään huoneenlämpöistä pöperöä ottais mukaan?

 • Mitä evääksi lentokoneeseen 5-vuotiaalle 4.8.2012 19:18

  Oisko jotain ehdotuksia mitä ottaa mukaan 4 tunnin lentomatkalle 5-vuotiaalle keliaakikolle. Lähtö kotoa on jo 5:30 aamulla ja hän tuskin haluaa syödä mitään aamupalaa kotona. Ajattelin tehdä täytetyn sämpylän mukaan ja ottaa jotain hedelmää ja ostaa jogurtin lentoasemalta. Mitäs vielä ottais mukaan? Ennen kuin päästään lentokentältä määränpäähän Mallorcalla sijaitsevaan Alcudiaan menee monen monta tuntia. Meillä tulee olemaan keittiöllinen huoneisto, joten enimmäkseen ruoat lapsille tehdään itse. Tuleeko mieleen mitä evästä vois otta tommoselle vähän huonosti syövälle lapsoselle? Täytyy varmaan myös varautua siihen, ettei Finnair toimitakaan tilattua gluteeniton annosta.

 • Keliakiatarinani- Hohto 4.8.2012 19:00

  Hyvä kirjoitus oli. Ja vähän surullinen, mutta niin taitaa usein toi diagnoosi ollakin, ainakin aluksi.

 • Ruohonjuuresta gluteenittomia löytöjä 9.6.2012 19:12

  Kävin tänään luomu kauppa Ruohonjuuressa ja tein gluteenittomia löytöjä mm. vanilja muffinseja ja riisimuroja. Kannattaa käydä, itse en tiennyt, että sieltä saa myös keliaakikolle kaikenlaista.

 • Tarvitsetko kesäksi gluteenitonta lastenhoitajaa? 6.6.2012 20:33

  Kiva olis joo gluteeniton lasten hoitaja, hitsi kun vaan suunnitelmat on jo valmiita syksystä alkaen. Maksaako se tosiaan vaan 252e/kk?? Onko muita kuluja?

 • Tytön diagnoosista reilu kk 15.4.2012 20:49

  Hyvä, että on tyttö sopeutunut gluteenittomuuteen, eikä varmaankaan jää vain alkuhuumaksi.

  Mun tytön (5v) diaknoosi saatiin tasan vuosi sitten 12.4. Tyttö sopeutui todella hyvin ihan alusta asti. Sopeutumista on varmaan auttanut se, että koskaan ei ole tarvinnut jäädä ilman mitään ruokaa tai herkkua missään tilanteessa, vaan aina on saanut jotain vastaavaa tai jotain muuta tilalle. Tytöllä oli ennen diagnoosia maha välillä todella kipeä ja kun diagnoosi tuli, niin alussa tietysti selitettiin että tulee taas maha kipeäksi jos syöt esim. muumikeksejä. Kertaakaan tyttö ei ole surkutellut tai itkenyt tilannettaan. Muutaman kerran on kysellyt, että saako hän sitten syödä, kun on isompi. Kun on saanut selkeän vastauksen et, tyttö on vaan hymähtänyt " aijaa" ja jatkanut taas muita juttuja. Ei se vielä tietenkään ihan ymmärrä omaa tilannettaan ja sen lopullisuutta, mutta kyllä ajan kanssa oppii ymmärtämään. Itsellä on tietysti monta kertaa noussut pala kurkkuun, ja tulee surkuteltua tytön tilannetta. Mutta onneksi tyttö on niin pieni, ettei tiedä eikä tule tietämään mitään esim. ruosleivän tai berliininmunkin mausta, eikä siten osaa ajatella mitä ilman jää. Eihän sitä osaa kaivata jotain, jota ei ole koskaan ennenkään saanut. Että jotain hyvää siinä, että gluteenittomuus alkoi jo niin pienenä. Veikkaanpa, että jossain vaiheessa tulee kapinointia ja kokeilunhalua, mutta se kai täytyy sallia. Eiköhän kokeilu jää vatsakivun takia yhteen kertaan.

<< Alkuun < Edelliset
1 2 3 4 5 6

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,012s