Tiina

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Juntulan Kauramanna 23.9.2011 16:46

  Tutustuin kauramannaan pari vuotta sitten ja olin aivan onnessani. Otin yhteyttä Juntulaan ja kysyin, miksi he eivät ole hankkineet gluteenittoman tuotteen merkintää. Vanha rouva vastasi, että heillä on sukupolven vaihdos käynnissä ja se on seuraavan sukupolven asia.

  Joku innokas voisi olla Juntulaan yhteydessä ja korostaa gluteenittoman merkin tärkeyttä meidän keliaakikkojen kannalta.

  Voi kuitenkin olla niinkuin edellisessä viestissä mainittiin, etteivät he pysty takaamaan tuotteen täydellistä gluteenittomuutta eivätkä tämän vuoksi saa merkkiä. Jokainen siis käyttäköön omalla riskillään.

 • Vuohelan tuotteiden hinta 26.10.2010 08:38

  Vuohelan tuotteet ovat osittain sen takia niin kalliita, että ne toimitetaan tuoreina ympäri Suomea, joten kuljetuskustannusten osuus on korkea. Ajatelkaa esim. muutama leipä joka kauppaan suoraan toimitettuna, ei keskusvarastokuljetusten yhteydessä!

  Tosin se on kauhean harmi, että varsinkin lapsiperheillä, joissa leipää kuluu paljon, ei ole mitään mahdollisuutta ostaa Vuohelan normaalihintaisia. Toisaalta hyvä, että meille kelpaavat sitten alennetut, mutta edelleen kunnolliset tuotteet.

  Yksi eläkeläisrouvatuttavani ihmetteli, miten me voimme syödä Moilasen tuotteita "kun eihän niitä kukaan syö". Vastasin hänelle, ettei meillä kerta kaikkiaan ole varaa syödä Vuohelaa päivästä toiseen. Hänellä itsellään kun kuluu 1-2 viipaletta leipää päivässä.

  Hyvä että meille on monipuolista ja monenhintaista tarjontaa, eikö totta!

 • Punnitse&Säästä! 31.5.2010 08:09

  Myös Lahdessa (Trion alakerrassa) myymälä on toiminut jo noin 1,5 vuotta ja se on kiva keidas käydä hakemassa vaihtelua market-ostosten sekaan. Suosittelen!

 • Silja Line? 31.5.2010 08:04

  ach kirjoitti:
  Aamupalalla mitään ei ollut merkattu (koska suurin osahan on itsestäänselvyyksiä) ja gluteenittomille leipä/leivonnais- valikoimille on oma suljettu "vitriini".

  Minua harmitti kovasti aamupalan ruuhkassa tarjoilijalta nakeista, lihapullista ja joistakin muistakin tuotteista kysely, koska tarjoilijaa sai odottaa, sitten hän ei tiennyt ja meni tarkistamaan jne. Tämä kun toistui 3 kertaa, niin tympäisi. Kysyin tarjoilijalta, miksei ole merkattu, niin hän tokaisi, että ne laput lentävät joka tapauksessa pois. Ehdotin, että varsinkin lämpimien päälle voisi laittaa vaikka jonkin kattoroikon, joka pysyisi vauhdissa paikoillaan...

  Monista aamupalatuotteista voi ajatella, että totta kai ovat gluteenittomia, mutta matkustan gluteenittoman lapsen kanssa, jolloin haluan olla tarkempi kuin yksin. Ajatelkaapaa esim. vaikka munakasrullaa, jossa poikkeuksetta on vehnäjauhoja.

  Siljalla aamupalan leipäpuoli on hoidettu erinomaisesti, mutta omaa rasvaa ei ole, vaan rasvat otetaan muiden kanssa samasta.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  15 vinkkiä

  Kuvia
  1 kuva

  Keskustelu
  4 viestiä

  Rekisteröitynyt
  14.2.2010 12:14

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,019s