ashville

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Subwayn lupaus? 15.5.2009 19:52

  Tänään juuri kävin subwayssa ja pelkän salaatinhan sieltä jouduin tilaamaan, en edes ajatellu tuota murusten lentämistä, tais jäädä viimesek subway reissuks. :o(
  harmittaa kyllä älyttömästi kun juuri niiden tuotteet olivat suurinta herkkua ennen ruokavalion muutosta.
  Täytyy suosia piknikkiä vastaisuudessa.

 • Apteekin keliakiatesti 6.4.2009 14:40

  Juu siis lekurille varasin heti ajan kun ton koti testin tein.
  sieltä sitte verikokeisiin ja niiden positiivisten tulosten jälkeen lähetettiin allergia sairaalaan ihokoetta varten (mikä tuli takas negatiivisena) tämän jälkeen sitte herttoniemen sairaalaan gastroskopiaa varten missä lääkäri heti kertokin että sairastan suolistokeliakiaa ja kehotti alottamaan ruokavalion, vastaukset koepaloista tuli kk päästä mikä varmisti keliakian.

 • Apteekin keliakiatesti 2.4.2009 21:00

  Mulla oli ihokeliakian oireet(näppylöitä kyynerpäissä,polvissa ja kankkuihinki muutama tuli), tämän takia ostin testin. Ihokoe oli puhdas mutta mulla on se suolisto keliakia, aika hassu tuo ihmis elimistö että oireilin tuolla tavalla jotta tein testin
  Nyt 3kk ollu ruokavaliolla ja olen huomannut että olo on jotenki vaa parempi, en osaa selittää miten, mutta on ja toki vatsan turvotus on kadonnut, ainii ja ilmavaivat :o)

 • Apteekin keliakiatesti 29.3.2009 22:34

  Mä tein tuon apteekin testin ja positiivista näytti ja siitä sitten jatkotutkimuksiin ja keliakiahan mulla.
  Testi on mielestäni hyvä ku lääkärille tulee laiskasti varattua aikoja, mä en ainakaan vielä kokenu sitä aiheelliseks vaikka pieni epäilys taudista olikin.
  Lääkärit myös otti asian heti vakavasti kun kerroin tuloksesta, Aika reippaasti pääsin jatkotutkimusiin, luulen että tämä testi siinä avitti.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  2 vinkkiä

  Keskustelu
  4 viestiä

  Kommentit
  1 kommentti

  Rekisteröitynyt
  11.1.2009 20:51

©2023 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,027s