evita

Keskusteluviestit

1 2 3 4 5 6 7
 • Vaalikiertueet 7.3.2011 13:06

  Poikkesin viikonlopulla ehdokkaiden soppatykillä ja vein mennessäni heille keliakialiiton vaalivetoomuksen, jonka sai tulostaa liiton sivulta.
  Keskustelin muutaman ehdokkaan kanssa ruokavaliokorvauksen jälkeenjäämisestä ja sen mahdollisesta korottamisesta.
  Kaksi istuvaa edustajaa otti laput vastaan ja kertoivat tietävänsä asiasta.
  On siitä eduskunnassa ollut puhetta.
  Joku nainen,nimeä en muista,on sitä asiaa ajanut siellä.
  Kahvia ja pullaa ei ollut tarjolla,mutta soppa oli gluteenitonta,tosin liian vähän kypsennettyä.

 • Uusia gluteenittomia tuotteita 2.2.2011 10:25

  Todella hyvää ainakin minun makuuni tuo Pineapple chicken sweet&sour.Tosin minä nälissäni kiskoin kannet pois ennen kun luin ohjeetHyvin silti onnistui lämmittäminen.
  Näkyy uutuuksissa olevan myös Bataattikeitto.
  Sitä seuraavaksi syömään.

 • Joulun jälkeen 31.12.2010 13:28

  Meillä on varmasti huonot feng shuitOlen tehnyt perunalaatikkoa eri tyylillä, mutta aina samaa kittilooraa tulee.Olen keittänyt kuorineen tai kuorittuna, jauhoisia tai kiinteitä perunoita, jauhoja vähän tai paljon. Ehkä se on se aika, kun ei uskalla yöksi jättää lämpimään, ettei pilaannu.Tänä vuonna mittarilla totesin lämmön sopivaksi ennen jauhojen lisäämistä ja laitoin kylmälaukkuun imeltymään. Se piti lämmön hyvin. Joskus olen kokeillut 50 asteen uunia tai takan päällystä.Ohjeessa luki, jollei kuuden tunnin päästä ole imeltynyt, lisää siirappia.Näin tein ja sitten muut aineet ja uuniin kahdeksi tunniksi.Haluaisin sellaista löysää ja makeaa, enkä kuivaa ja tanakkaa.Ensi Jouluna uusi yritys

 • Joulun jälkeen 29.12.2010 12:09

  Tänä jouluna onnistui joulutortut tosi hyvin. Tein rahkavoitaikinan ja täytteenä käytin uutta omenakaneli hilloa. Valmiit laitoin ulos kylmään joksikin aikaa, niin kuin kokki neuvoi televisiossa. Kylmänä paistettaessa ne eivät sula pellille vaan kypsyvät sopiviksi.Taikina ei vaan ole yhtä lehtevää, kun normaali lehtitaikina, mutta maku oli hyvä.
  Bataatti laatikko onnistui myös, mutta perunalaatikko ei taaskaan imeltynyt, kuten ei muinakaan vuosina ja silti epätoivoisesti joka joulu pitää kokeilla.

 • Hihtokelit 2010/2011 11.12.2010 10:46

  porajata kirjoitti:
  pari päivää hiihtämättä

  koska ollut katolta lumen pudotusta ja tämä työ se vasta on raskasta , käy selän päälle...

  Joko siellä on niin paljon tullut lunta,että katolle pitää kiivetä? Eipäs sitten pudota,että pääset terveenä eläkepäivistä nauttimaanJoko ne muuten alkoivat? Itsellä alkoi,nautitaan niistä

 • Tarjouksia tänään 15.11.2010 14:36

  Täällä päin ei ole Halpahallia, enkä ole mistään löytänyt kyseisiä patonkeja.
  Onneksi meillä on K-market, jonka kauppias lupasi tilata näitä
  Hän soitti samantien Ruokaherttaan, joka välittää Garbon tuotteita.
  Edustaja tulee huomenna käymään ja ehkä jo perjantaiksi ehtii tilaus.
  Kympin kauppias täällä meillä!

 • Suoli "siisti", silti keliakiaa? 12.10.2010 15:52

  Viva lehti numero 10, siinä yleislääketieteen erikoislääkäri,biokemisti Päivi Mäkeläinen kirjoitti "En syö gluteenituotteita, koska minulla on geeni, joka voi altistaa keliakialle" Funktionaalisen lääketieteen"isä" Jeffrey Bland oli luennollaan kertonut, että jos ihmisellä on kyseinen geenitekijä ja hän syö gluteeniviljaa, elimistössä muodostuu tulehdusta edistäviä sytokiineja, jolloin elimistössä on pieni hiljainen tulehdus.Tällaisia henkilöitä on Suomen väestöstä noin 30%. Tällaista tuli luettua tänään.

 • Semperin näkkileivät 8.10.2010 11:24

  Ninsku, huomasitko tarkistaa tavallisen näkkileipähyllyn? Riihimäen cittarissa oli, sekä gluteenittomien, että muiden leipien hyllyssä, josta itse ostin kyseisiä näkkäreitä.

 • Moilas uutuudet 4.10.2010 14:27

  Näitä Moilasen donitseja sai maistella messuilla. Lämpiminä ja sokeroituina,nams Maistui tosi hyvältä tällaisen tavismuorin(ei keliaakikko) suussa.Saattoi olla setsuuriakin, mutta en muista varmasti, koska siellä oli sitä maisteltavaa yllin kyllin monelta valmistajalta.

 • Schärin uutuudet 1.10.2010 11:45

  Eilen tuli Twinnyjä ostettua Hämeenlinnan Citymarketista hintaan 1.27/kpl. Niitä on ollut jonkin aikaa siellä, samoin Riihimäen Citymarketissa.Prismassa ei ole vielä näkynyt.

1 2 3 4 5 6 7

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  7 vinkkiä

  Kuvia
  6 kuvaa

  Keskustelu
  62 viestiä, 5 aloitusta

  Kommentit
  14 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  1.12.2009 11:33

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,019s