evita

Keskusteluviestit

1 2 3 4 5 6 7
 • Tuotetoive omaan kauppaan 27.9.2010 10:22

  Hämeenlinnan Citymarket toteutti toiveen ja Margherita pizza ilmestyi valikoimiin. Prisman valikoimiin ko. tuote ei kuulemma kuulu, vaikka myyvät muita Moilasen tuotteita.

 • Keliakia telkkarissa 27.9.2010 10:18

  Kuningaskuluttajaan saa lähettää ehdotuksia tuotteista joita haluaisi testattavan. Itse lähetin vajaa vuosi sitten ehdotuksen, että testaisivat gluteenittomia tuotteita, koska en ole nähnyt kyseisiä tuotteita testatun.En tiedä onko moni muu tehnyt ehdotusta, mutta nyt ainakin toteutui toive.

 • Keliakia telkkarissa 23.9.2010 10:57

  Tänään tulee Kuningaskuluttaja ykköseltä,siinä testataan mm. gluteenittomia leipiä.

 • Keliakia telkkarissa 2.9.2010 14:46

  Katselin netistä tämän jakson , jossa Aira söi.Kaikkonen ilmoitti laktoosi vaivastaan.Tuli kanssa mieleen, jos Aira ei halunnut puhua tai sitten oli syövinään.Tai, koska on jo iäkäs ei enään pitänyt niin väliä,kun ja jos tauti on vasta löydetty häneltä.Muutenhan hän on kuni terveyden perikuvaTänään tulevassa jaksossa hän kokkaa itse.Pitää muistaa katsella onko karjalanpiirakoita.

 • Kesän myrskyt 9.8.2010 10:25

  Tervakoskelle myrsky ennätti juuri, kun alkoi 10uutiset.Välimatka Helsinkiin noin 70km.Vauhdikkaasti puski eteenpäin.
  Melkein pelotti, kun lähipuut taipuivat ja taivas oli yhtä välkettä.
  Meiltä ei vienyt sähköjä onneksi.
  Paikallinen paperitehdas joutui päästämään höyrypaineita usean kerran ulos,joten jotain häiriöö siellä varamaan ukkonen teki.

 • Keliakia telkkarissa 20.7.2010 15:09

  Tv5 tulee Maanantai iltaisin sarja,paras kotileipuri.Siinä tällä viikolla voitti nainen,joka valmisti parhaan suklaa leivonnaisen,se oli gluteeniton.Sama nainen on muinakin viikkoina leiponut gluteenittomia tuotteita.Harmi vaan,kun en huomannut seurata sarjaa aivan alusta.Ensi maanantaina tulee jo finaali.Netistä löytyi onneksi reseptit.Sarja on Uusi-Seelantilainen.

 • Keliakia2010-messut 12.6.2010 19:21

  Tuli messut käytyä tyttären kanssa.Oltiin heti aamusta ovien auettua.Oli hyvin tilaa pöytien vieressä tehdä ostoksia.Kiva ,kun löytyi kaikenlaista mitä ei ole vakio ruokakaupassamme.Kangaskassit saimme Schärin tuotteita.Ostokset vein autoon ja menimme avajaispuheita ja palkintojen jakamista kuuntelemaan.Melkein kaikilta sai maistiaisia mahan täydeltä,paitsi ei Laitilan kalja esittelijältäKotimatkalla söimme Ideaparkin Kapteeni Hookissa.Sopiva keli oli messuiluun ja tulihan se Jezukin nähtyä

 • Keliakia2010-messut 1.6.2010 09:48

  Minkähänlaisen Glu.fi sitä laittaisimme rintapieleemme,että tunnistaisimme toisemme.Olisi tosi mukava kohdata messuilla naamakkain ihmisiä joiden kirjoituksista on saanut hyviä vinkkejä ja neuvoja

 • Kesä ja jäätelökioskit 17.5.2010 12:51

  Hämeenlinnan Mäkkärillä laittavat kaikki jätskit muovi kippoon,siellä ei ollut vohveleita ollenkaan.En tiedä onko vakio käytäntö nykyään,jos muistan oikein,niin ennen oli vohvelikippoja.Parempi näin.Valiolta tullut ihania uutuus jätskipuikkoja mitä myivät Cittarissa 50%alennuksella maistiaisiksi,yks/asiakas.

 • Hedelmien säilyvyys 9.5.2010 14:21

  Hei Jezu,netistä löytyy tietoa mitkä hedelmät erittävät etyleeniä.Toiset enemmän ja toiset vähemmän.Samalla sivulla näkyi olevan tietoa eri hedelmien säilytyslämpötiloista.
  Jääkaapista sattui löytymään meillä omenapussi,ostettu tammikuussa ja vasta huhtikuussa tuli nautittuaKuinkahan paljon oli säilytysaineita,kun eivät olleet edes rypistyneet.

1 2 3 4 5 6 7

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  7 vinkkiä

  Kuvia
  6 kuvaa

  Keskustelu
  62 viestiä, 5 aloitusta

  Kommentit
  14 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  1.12.2009 11:33

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,017s