jo10vuotta

Kommentit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Keliaakikot Madeiralla

  "Lisäämpä edelliseen kattavaan kertomukseen muutaman oman kokemuksen viimeviikolta. Hotellimme Quinta Bela Sao Tiago sijaitsi vanhankaupungin keskellä. Aamiainen kuului hotellihintaan ja sain kaksi itse leivottua gluteenitonta sämpylää!! Kohtuullisen maukkauta ja tietenkin aamiaisella oli sitten saatavilla runsaasti hedelmiä ym.

  Muutoin söimme lähinnä vanhassa kaupungissa ja hyvin sain ruokaa. Mukana oli tietenkin lappunen ja sen luettuaan tarjoilija osasi kertoa oliko valintani sopivaa tai sitten hän ehdotti jotain muuta vaihtoehtoa.
  Kävimme mm. Jango- ja Riso- ravintoloissa sekä Jangon vieressä ja vastapäätä olevissa ravintoloissa(nimeä ein muista).

  Lentomme myöhästyi puoli vuorokautta huoltohenkilön laskettua koneeseen vessan säiliövettä 100 litraa ylimääräistä. Meille järjestettiin ateria Funchalin ravintolassa alkupaloineen ja jälkiruokineen. Pääruokana oli valittavana kanaa ja espada-kalaa, joista ainakin kana oli gluteenitonta. (Söin Espada-kalaa myös aiemmin gluteenittomana siis ei leivitetty)
  Myös esim. levada-retkellä tarjottu herkullinen tomaattikeitto oli myös gluteeniton (maiskis)

  Siis pelkästään positiivinen matka. Oli muuten ensimmäinen Etelä-Eurooppaan suuntaunut matka, jolla sain gluteenitonta leipää hotellissa."
  23.10.2009

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  1 vinkki

  Keskustelu
  17 viestiä, 2 aloitusta

  Kommentit
  1 kommentti

  Rekisteröitynyt
  29.1.2009 11:30

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,009s