Väärä leipäkori Imatralla

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Väärä leipäkori Imatralla

Eräänä iltana kauniina tuli vierailtua Imatralla. Testasimme yöpymisen yhteydessä hotellin LinnaSali-ravintolan, jonka puitteet olivat miellyttävät.

Tarjoilijat olivat ystävällisiä ja ruoka hyvää. Kaikki meni siihen asti hyvin kunnes gluteenittomat leivät tuotiin pöytään. Voin kanssa oli sekoilua, koska aluksi pöytään tuotu maustevoi ei ollutkaan gluteenitonta. Sain sitten erilliset voinapit ja aloin syödä Moilasen leiviksi tunnistamiani paloja antaumuksella.

Otettuani viimeisen palan vaaleaa leipää korista, huomasin korin pohjan olevan täynnä tummia ruisleivän palasia! Tarjoilijan selitys asiaan oli, että otti vahingossa väärästä pinosta korin. Olivat kovin pahoillaan ja tarjosivat jälkiruoan ilmaiseksi, mutta tuollaisia kämmejä ei vaan saisi sattua! Onneksi ei tullut isompia vatsan väänteitä.

Summa summarum, tarkistakaa aina leipäkorit ennen kuin alatte mutustaa leipää

Kuva: Wikipedia / Jniemenmaa (CC BY-SA 2.5)

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Kommentit (1)

  • keliaakikko97 15.2.2009 17:31

    Selvä, tuo oli kyllä aika paha virhe ravintolalta!

Kommentoi

Vinkkejä samasta aihepiiristä

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Vinkkiin liittyvät kuvat

Vinkkiin ei ole vielä liitetty kuvia.

Lisätiedot

Anna arvio vinkille

Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä vinkki ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,02s