Gluteenitonta, kiitos!

AgataBakery: Uusi gluteeniton leipomokahvila Helsinkiin?

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

AgataBakery hakee rahoitusta gluteenittomalle leipomokahvilalle. Sinäkin voit osallistua rahoitukseen.

AgataBakery hakee rahoitusta gluteenittomalle leipomokahvilalle. Sinäkin voit osallistua rahoitukseen.


Tiina Isohanni on perustamassa Helsingin keskustaan gluteenitonta leipomokahvilaa. Luin tästä jo aiemmin, mutta jotenkin asia unohtui. Nyt Glu.fin Facebook-sivujen kautta pistettiin palautetta, että eikö tosiaan useampi kuin 47 kaipaa Helsinkiin uutta gluteenitonta herkkukeidasta.

Mistä on kysymys?

Isohanni on siis hakemassa kotimaisen Mesenaatti.me-yhteisörahoituspalvelun kautta rahoitusta uudelle AGATA-nimiselle, täysin gluteenittomalle leipomokahvilalle. Mesenaatti-palvelun kautta ventovieraat voivat rahoittaa kiinnostavia hankkeita ja saada rahoilleen myös vastinetta, jos hanke toteutuu. Tiina tavoittelee AGATAlle 50000 euron rahoitusta, mutta 30000 eurolla hanke käynnistyy. Jos hanke ei toteudu, saa rahansa takaisin.

Tällä hetkellä 52 ihmistä on sijoittanut hankkeeseen 7452 euroa. Pienimmillään mukaan pääsee 11,4 eurolla, jolla saa kahvin ja kakkupalan, kun leipomokahvila avautuu. 570 eurolla puolestaan AGATA tarjoaa kahvit loppuelämäksi (jos juot päivittäin kahvia ulkona, niin tämähän on mainio diili).

Vaikka hakemuksessa on virheitä kuten väite, että Helsingissä ei ole gluteenitonta leipomokahvilaa (katso Huvilan Kahvila) tai se, että kaikkien laitteiden täytyisi olla uusia, jotta gluteenittomuus voidaan varmistaa (Porokylän Leipomo puhdisti vanhat tuotantolinjat tehokkaasti ja aloitti gluteenittoman valmistuksen menestyksekkäästi), kuulostaa hanke hyvin mielenkiintoiselta. Pienenä miinuksena kuitenkin se, että pienin sijoitus on 11,4 euroa. Varmasti moni Helsingin ulkopuolellakin asuva keliaakikko voisi femman heittää ihan vaan kannatuksen vuoksi

Käykäähän tutustumassa hankkeeseen ja katsotaan saadaanko Tiinan unelmasta totta Tätä kirjoittaessani aikaa rahoituksen saannille oli vielä 20 päivää tai hanke raukeaa.

Lue lisää: Mesenaatti: AgataBakery

Päivitys 6.6.2015

AgataBakery on tämän kirjoituksen jälkeen kerännyt lähes 3000 euroa lisää rahoitusta. Tällä hetkellä rahoittajia on 98 ja kerätty summa 10119.2 euroa. Samalla minimitavoitetta on laskettu 20000 euroon, joten vielä vajaa kymppi tarvitaan. Eli ehdit vielä osallistua, jos haluat tukea gluteenittoman leipomokahvilan perustamista Helsinkiin.

Merkintään liittyvät avainsanat: Agata, AgataBakery, gluteeniton, Huvilan Kahvila, kahvi, kahvila, kakku, leipomokahvila, mesenaatti, mesenaatti.me, Porokylän leipomo, rahoitus, sijoitus, Tiina Isohanni

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!

Kommentoi

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Blogin tiedot

Merkinnän tiedot

  • Kirjoitettu
    4.5.2015 23:59
  • Muokattu
    Tänään 05:49

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,03s