Syödään eka!

Gluteeniton Praha

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Blogi on muuttanut ja tämä teksti löytyy jatkossa täältä: http://gluteenittomanakiitos.blogspot.fi/2017/03/paasiaisena-suuntana-oli-praha-ja.html

Merkintään liittyvät avainsanat: gluteeniton, kahvila, kauppa, keliakia, praha, ravintola

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Kommentit (2)

 • Jezu  9.4.2016 23:51

  Selkeästi täällä on liikaa rajoitteita Nyt mahtuu pidemmät tarinat myös blogiin

 • Suviih  9.4.2016 15:00

  Koska blogiteksti täytti jo maksimipituuden ja merkkien määrä tuli vastaan, lisään viimeiset vinkit kommenttina...
  Tesco -tavaratalon alakerran ruokaosastolta löytyy jonkin verran gluteenittomia tuotteita. Tuoreiden leipien läheltä löytyy kapea hylly, johon on kerätty gluteenitonta leipää, kahvileipää ja keksejä. Täällä myydään myös kahta gluteenitonta tsekkiläistä olutta (Celia ja Bernard).
  Prahan aukioilla on myös markkinakojuja, joissa myydään tuoreita juuri paistettuja sipsejä. Kyseisissä kojuissa kokonainen peruna leikataan spiraaliksi ja kypsennetään öljyssä. Mitään muuta nämä kojut eivät myyneet, joten paistorasvan puhtaudesta ei tarvitse olla huolissaan.

Kommentoi

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Blogin tiedot

Merkinnän tiedot

 • Kirjoitettu
  8.4.2016 22:21
 • Muokattu
  Tänään 10:45

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,067s