Arnold's

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • KattiMatikka 271 viestejä7.7.2009 13:43

  Otin yhteyttä Arnold'siin ja sieltä todettiin, että ainoat heidän gluteenittomat tuotteensa ovat Smoothiet ja Fruitiet. Eli Frappekin on kielletty Mälsää...

  Niin ja Arnold'seista saa paikasta riippuen Almondyn kakkuviipaleita.

 • Vaula 141 viestejä7.7.2009 17:26

  Mitäs siinä Frappessa sitten oikein on, kun sitä ei keliaakikot voi juoda? Hyvä tietää vastaisuuden varalta joka tapauksessa.

  Kannattaa muuten huomioida tilatessa Arnold'sin smoothien tai fruitien, että kyseisiin juomiin voi tilata halutessaan myös "mysli-boosterin", eli jos tehosekoitinta ei ole huolellisesti tällaisen juoman tekemisen jälkeen pesty, lienee mahdollisuus että seuraava saa omaan juomaansa gluteenijäämiä..

 • KattiMatikka 271 viestejä7.7.2009 17:42

  Hyvä kysymys... Todennäköisesti gluteenia löytyy siitä jauheesta, jota ne lisäävät siellä frappeen. Periaatteessahan frapen voi tehdä ihan niin, että tehosekoittimessa murskataan sekaisin jää, kahvi ja maito plus mahdollisesti joku makusiirappi. Mutta arnoldsissa ne laittaa jäätä, kahvia, maitoa ja sitten jostain purkista jauhetta. Purkkien kyljissä lukee "coffee frappe", "cinnamon frappe" jne.

  Mutta siis tylsyyden tylsyys. Onneksi jotkut muutkin kahvilat myyvät vastaavia frappuja...

  Ja niinhän se on, että ennen tilaamista pitää pyytää huolellinen huuhtelu sekoituskannuun

 • Mainos

 • donna 57 viestejä15.5.2012 22:32

  Nostan tätä keskustelua seuraavalla vinkillä:

  Arnold'sista voi ostaa ehkä maailman parhaimman makuisia GLUTEENITTOMIA suklaamuffinsseja mitä tiedän!!

  Suosittelen kysymään löytyykö valikoimista, en siis tiedä saako niiden kaikista myyntipisteistä..

 • Maaorava 7 viestejä4.6.2012 21:47

  Porissa ainakin luki tiskillä, näin kerran...mutta ovatko ne VARMASTI??

 • Minni 54 viestejä25.7.2012 08:49

  Kävimme eilen Ideaparkin Arnoldsilla ja siellä oli vitriinin päällä "virallisen" näköinen mainos että meiltä gluteenitonta suklaamuffinssia. Se maistettiin, oli sellainen keskikokoinen, saman hintainen kuin normimuffinssi eli 3 euroa. Se lämmitettiin ja siinä oli sellainen mutakakkumainen sydän. Hyvää oli.

 • Katie 17 viestejä7.12.2012 11:40

  Arnoldsin suklaamuffinssit on ihan mielettömän hyviä! Toimii erityisen hyvin vähän lämmitettynä jäätelön kanssa. Ja Arnoldsistahan saa opiskelijakortilla alennusta

 • Jezu  Ylläpitäjä18.10.2015 16:27

  Kehitys kehittyy ja nyt Arnoldsista saa gluteenittomana niin bagelin kuin suklaamuffinsin. Avasin aiheelle kokonaan uuden ketjun:

  Gluteenitonta Arnoldsista

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2020 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,044s