Englannin lakritsin sininen nonparelli karkki

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • niksinella 4 viestejä5.5.2009 21:58

  Tietääkö kukaan sisältääkö Englannin laktitsin sininen nonparelli karkki gluteenia? Se muistuttaa mielestäni enemmän marmeladikaramellia kuin lakritsaa.

 • Jezu  Ylläpitäjä5.5.2009 22:38

  Ainakin tässä Rainbow Englannin lakritsi -pussin ainesosaluettelossa mainitaan vehnäjauhot. Itse en söisi.

  Rainbow Englannin lakritsi

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • Suviih  629 viestejä5.5.2009 22:53

  Vaikka juuri karkki itsessään ei tuota vehnää sisältäisi (epäilisin senkin kuitenkin jonkinsorttista lakua olevan ja sisältävän näinollen vehnää), on kontaminaatio kuitenkin niin suuri että jättäisin myös syömättä.

  Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
  Blogin Facebook-sivut:
  https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

 • Reetta  719 viestejä6.5.2009 20:39

  Kunpa joku osaisi valmistaa gluteenitonta Englannin lakritsia. Englannin lakut on olleet lempparikarkkeja - silloin ennen.

 • KattiMatikka 271 viestejä7.5.2009 14:12

  Tuollainen karkki itsessään tuskin (huom. tuskin?) sisältää gluteenia, mutta jos se on englanninlakupussissa niin eipä kannata suuhunsa laittaa kun se on kontaminoitunut...

  Mutta!

  Noista karkkikaupoista. Siis niistä kauhalla 0,89/100g kaupoista saa varmaan ostettua yksittäisiä avaamattomia laatikoita sitä omaa suosikkia.

 • Pulla 267 viestejä7.5.2009 15:32

  Eikös sen sinisen sisällä ole lakritsia, vähän kovempaa vain?

 • Mainos

 • glenni 58 viestejä7.5.2009 15:48

  Kyllä se kirkasta on, ei lakua. Eikös niitä ole pinkkinäkinniitä samanlaisia? Tai muistelisin, että niitä oli ainakin silloin joskus kun olin lapsi. Kuuluivat ainoihin karkkeihin, joista pidin tuossa sekoituksessa

 • niksinella 4 viestejä10.5.2009 22:50

  Joo, niitä on myös vaaleanpunaisia. Taidan kyllä jatkossa olla syömättä kontaminaatioriskin takia. Huomaan, että ajan myötä olen muuttunut hieman holtittomammaksi gluteenia kohtaan... en ole niin tarkka (tai en ajattele asiaa loppuun asti, esim juuri kontaminaatioriskiä) niinkuin silloin alkuaikoihin. Mutta nyt aion skarpata :o)

  Tuo oma avaamaton karkkilaatikko oli hyvä idea. Usein vaan kun esim töissä on tarjolla englannin lakua niin on vaan niin iloinen siitä että MUKA jotain pussista voisi syödä... Sitä tavallaan huijaa itseään.

  Mukavaa ja aurinkoista kevättä kaikille kohtalotovereille!

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2021 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,033s