Keliaatikko vai keliaakikko?

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
  • Jezu  Ylläpitäjä3.12.2008 23:57

    Olen aina pitänyt itsestään selvänä keliaakikko-nimitystä, mutta nyt olen huomannut ihmisten käyttävän keliaatikko-nimitystä. Onpa jossain tuotteissakin kerrottu niiden sopivan keliaatikoille.

    Kertokaa nyt fiksummat mikä on oikea sanamuoto

    Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

  • Lala 11 viestejä4.12.2008 08:59

    Keliaakikko on oikea sanamuoto. Itsekin olen useasti törmännyt tuohon väärään sanamuotoon jopa ihan virallisemmissa yhteyksissä. Luotan kuitenkin asiassa omaan kielikorvaani ja Keliakialiiton sivuihin. Eihän keliakia-sanassa edes ole T-kirjainta, joten en ymmärrä miksi sellainen pitäisi väkisin änkeä tuohon keliaakikkoon.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,04s