Pikapuuroa?

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Marde 2 viestejä5.11.2008 08:54

  Käytin jonkin aikaa aamupuurona Elovena Hetki -pikapuuropusseja, kunnes ravitsemusterapeutti ilmoitti, etteivät ne ole "puhtaita". Onko millään valmistajalla vastaavia tuotteita. En jaksa pestä kattilaa joka aamu!!!

 • Jezu  Ylläpitäjä5.11.2008 10:53

  Provenalta löytyy aprikoosi- ja luumupikapuuro. Itse olen maistanut aprikoosia ja se on mielestäni oikein hyvää. Luumuversion voi tilata esim. FinGlut-verkkokaupasta:

  Provena Pikapuuro Luumu

  Pääkaupunkiseudulla olen ostanut puuroa Viikin Prismasta.

  Täällä lisää infoa Provenan tuotteista (tosin hyvin sekavasti esitettynä):

  http://www.provena.fi/

  Toivottavasti tekevät vielä sellaisen, jossa ei ole luumua tai aprikoosia. Voi sitten itse maustaa juuri sellaiseksi kuin haluaa, vaikkapa mansikoilla ja mustikoilla.

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • higga 209 viestejä25.11.2008 14:28

  Semper puhdaskaurahiutaleet on nopeita. Keittoaika kolme minuuttia. Näistä olen tehnyt myös mikropuuroa lautasella. Muualta en ole löytänyt kuin citymarketista

 • motusalem 85 viestejä30.11.2008 20:29

  Keliakialiiton sivuilla olevassa tuoteluettelossa lukee kauratuotteiden alussa:

  "Vähittäiskaupassa saatavilla olevien kaurahiutaleiden-
  ja leseiden lisäksi"

  Mitähän tuo nyt sitten tarkoittaa?? Toivottavasti tämä sivusto kehittyy hyvään suuntaan ja voin sivuutta tuon toisen mainosvetoisen (vain tiettyjen valmistajien tuotteita suosivan) sivuston...

 • Jezu  Ylläpitäjä30.11.2008 22:38

  motusalem kirjoitti:
  Toivottavasti tämä sivusto kehittyy hyvään suuntaan ja voin sivuutta tuon toisen mainosvetoisen (vain tiettyjen valmistajien tuotteita suosivan) sivuston...

  Sehän riipppuu vain teistä, arvoisat yhteisön jäsenet Mitä enemmän tuotatte tänne meitä kaikkia hyödyttävää sisältöä, sitä hyödyllisempi sivusto on.

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • milla 412 viestejä13.12.2008 13:51

  moikka. mulla ei kyllä mitään vatsavaivaa aiheuta nuo Elovenan pikapuurot. onko tosiaan niin että pitäs jättää syömättä niitä . käytän muutenkin paljon kaurahiutaleita. Pirkan kaurapuuroa mm . Nam .

 • Mainos

 • higga 209 viestejä15.12.2008 08:45

  milla kirjoitti:
  moikka. mulla ei kyllä mitään vatsavaivaa aiheuta nuo Elovenan pikapuurot. onko tosiaan niin että pitäs jättää syömättä niitä . käytän muutenkin paljon kaurahiutaleita. Pirkan kaurapuuroa mm . Nam .

  Mä kyllä kartan noita epäpuhtaita kauroja. Juurihan myllyn paras kauratkin poistettiin keliaakikoille sopivalta listalta juuri niiden vähäisten mutta olemassaolevien jäämien takia. Mun mielestä on turhaa noudattaa muuten gluteenitonta ruokavaliota jos piilogluteenia saa kuitenkin jostain, eli suoli kärsii koko ajan - vaikkakin ilman oireita-. Ootko muuten käynyt vasta-aineverikokeissa, niissähän noi jäämät helposti näkyy!

  Sama puhtaiden tuotteiden käyttäminen on tärkeää myös esim. maissi- ja tattarijauhoja kaupasta valitessa, nekään kaikki eivät ole puhtaita =(

 • Pulla 267 viestejä15.12.2008 17:59

  Ihan kyselisin, kun itse en ole kauraa käyttänyt, onko niissä maininta, jos eivät ole puhtaita? Ilmeisesti ei? Entä sitten noissa maissi- ja tattarijauhoissa, onko niissä maininta, jos ovat/eivät ole puhtaita? Minulle oli yllätys, että joissain riisiryyneissäkin on se pölymaininta, vaikka sanotaankin, ettei keliaakikon tarvitse siitä välittää, mutta kuten sanottu, itse yritän olla käyttämättä sellaisia tuotteita.

 • higga 209 viestejä15.12.2008 18:54

  Siitä ei oo mainintaa jos ei oo puhdas, mutta meillä ostetaan vain puhdaskaura tuotteita jotka on siis merkitty puhtaiksi. Ainakin virtasalmen viljatuotteen tattarijauhossa on se gluteeniton-merkki (ympyrä) ja se on puhdasta. Ainakin meidän s-market myy nutanan maissijauhoa jossa etiketissä lukee, että saattaa sisältää jäämiä ja sitä en siis ostanut vaan risentan maissijauhoa. Riisin voi huuhdella ennen keittämistä niin siitä lähtee pois ylimääräiset pölyt, jolloin saa varmasti puhdasta riisiä!

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2021 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,039s