Trans Siperia

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Reetta  719 viestejä5.1.2011 23:50

  Onkos kellään kokemusta tai tietämystä, kuinka keliaakikko voisi pärjätä Trans Siperia reissulla ? Yksi tuttu kyseli matkakaveriksi reissulle ja alkoi kiinnostaa entistä enempi. Venäjän puolella heikkoa, mutta ehkä Kiinan safkoista voisi löytyä syötävää ?

  Puoli matkalaukullista näkkäriä ja pikapuuroaineksia mukaan ?

 • Tallulah 476 viestejä6.1.2011 15:01

  ^Tarkoitatko junaa vai muunlaista matkaa?
  Kiinahan nyt on keliaakikon taivas, kuten Aasia yleensäkin.

 • Reetta  719 viestejä6.1.2011 15:30

  Tarkoitan junareissua Kiinaan eli se reilu viikko junaillen, muutama päivä Pekingissä ja lentäen takaisin.

 • Mainos

 • Tallulah 476 viestejä6.1.2011 18:41

  Kumpi rata teillä on suunnitelmissa, Trans-Mongolian vai Trans-Mantsurian? Trans-Mongolian olettaisin?
  Junassa varmaan tarjonta on aika heikkoa mutta eiköhän aina jotain löydy, siitä ei kyllä ole takeita saako mahansa aina täyteen. Pekingissä ei mitään ongelmaa tule olemaan, mutta tämä olisi varmaan se ainoa reissu minne ottaisin jotain omaa evästä mukaan!

 • japo 7 viestejä7.1.2011 19:18

  Jos käyt reissussa, laita pieni matkakertomus. Sama reissu kiinnostaa. Pitää vaan opetella vähän venäjää. Japo

  Japo

 • Reetta  719 viestejä7.1.2011 20:00

  Reittinä olisi muuten Trans-Mantsuria.

  Kovasti tuo kyllä kiinnostaa lähteä. Varmaan laitettava matkakaverille, että lähden.

  Tällä viikolla joku ilta kattelin kuntosalin juoksumatolla ohjelmaa Idän pikajunasta ja se lisäsi kiinnostusta tuonne Siperiaan.

  Venäjää en osaa minäkään. Venäjän alkeet yhtenä syksynä käyty ja nekin sujuvasti unohdettu.

 • Tallulah 476 viestejä7.1.2011 21:55

  Kannattaa ottaa oma hytti jos et osaa venäjää. Jos sattuu paikallisia hyttikavereita, he tarjoavat ruokaa ja on äärimmäisen epäkohtelista ja loukkaavaa heitä kohtaan kieltäytyä. Etenkin jos et osaa selittää miksi et huoli heidän vieraanvaraisesti tarjoamiaan vähäisiä eväitään. Käsittääkseni tuo rata kulkee pitkän matkaa Kiinan alueella, jolloin junassa on kiinalainen ravintolavaunu ja siis kiinalaista ruokaa, eli ei mitään ongelmaa ruuan suhteen. Joka asemalta pystyt ostamaan vihanneksia, hedelmiä ja lihaa joten ilman omia eväitä et varmasti tule nälkää näkemään. Ravintolavaunusta Venäjän alueellakin saa ihan perusruoka-annoksia. Aamupalaksi ehkä ottaisin puuropussit, joka vaunussa on samovaari joten kuumaa vettä saa 24/7.

 • Jezu  Ylläpitäjä8.1.2011 23:35

  Tänään tulleessa Hesarin Kuukausiliitteessä oli juttu junamatkasta Moskovasta Pekingiin. Jutussa mainittiin ainakin ventovieraiden tarjoama ruoka. Kannattaa lukaista, jos suunnittelee matkaa.

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • Reetta  719 viestejä9.1.2011 10:54

  Mulle tulee kanssa Hesari, ja silmäilin jutun ennen lumitöihin lähtöä eilen. Täytyy käydä ihan ajan kanssa läpi.

  Eilen kirjastossa käydessä tarttui mukaan myös englanninkielinen matkaopas. Kovasti on avaamattoman näköinen. Ei ole pikkukaupungistamme tainnut kukaan siellä reissata.

 • Kari 364 viestejä9.1.2011 12:14

  Tuollainen reissu kyllä kuulostaa mielenkiintoiselta. Venäläinen junakeittiö on kyllä ihan mallikas; itselläni kokemusta vuosien vuosien takaa Moskovan kautta Ukrainaan ja ravintolavaunu oli kyllä tosi hieno kaikin puolin. Venäläistä keittiötä en muutenkaan epäilisi, itse kannattaa olla vaan tarkkana sen G-asian kanssa, tarjoilijaa kannattaa informoida. Kiinalainen keittiö on myös tosi hyvä..junalla en ole koskaan mennyt, mutta kovasto kasvispohjaisia kadulla ja kaikenlaista elukkaa.
  Kiinnostais kokeilla muakin

  Olin tänään läheisen ala-asteen siis koulu tapahtumassa. Thaimaalainen rouva tarjoili riisikääröja, vihannesta ja jauhelihaa, kaikki gluteenitonta. Oli hyvä lounas.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,04s