Wien

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
1 2
Seuraavat > Loppuun >>
 • Jezu  Ylläpitäjä30.6.2010 12:21

  gluteeniton kirjoitti:
  Oletko Jezu menossa käymään koska Wienissä? itse lähden kolmen viikon kuluttua sinne pitkälle viikonloppu matkalle.

  Itse asiassa olin Juhannuksen Wienissä. Oli oikein mukava kokemus ja kelit suosivat (palanut nenä ja niska muistona). Gluteenitonta tarjontaa oli hieman haastavaa löytää, mutta kaikkialla mistä asiasta kyselimme, tiedettiin kyllä mistä on kysymys. Paria paikkaa voin suositella:

  Hotelli InterContinentalin alakerrassa oleva Restaurant MediterraNeo. Varsin hieno ja kohtuullisen hintava paikka (3 ruokalajin menu viineineen 65e). Ruokailukokemus oli kuitenkin miellyttävä, ruoka herkullista ja tarjoilijat asiantuntevia. Tarjosivat jopa tummaa gluteenitonta leipää. Täältä löytyy heidän menu saksaksi.

  Toinen ravintola, jossa kävimme useasti syömässä (ja juomassa) oli Crossfield Australian Pub. Vaikkei menussa ollut merkintöjä gluteenittomuudesta, muokkasivat annokset sopiviksi. Tuli testattua kenguru- ja strutsipihvit - olivat oikein maukkaita. Hanasta löytyi kohtuuhintaista Magnersia, joten mitä muuta ravintolalta voi toivoa Paikka oli vieläpä kohtuullisen lähellä Oopperataloa.

  Pidempi stoori reissusta on tulossa kun ehdin näpyttelemään. Ja ei muuta kuin hyvää matkaa sinulle Kerro, jos löysit jostain gluteenitonta Sacher-torttua, itse en nimittäin moiseen ihmeeseen törmännyt.

  Sellainen kommentti vielä, että noilla paikallisen liiton listoilla on tuo ravintola INIGO. Kävimme myös siellä kysymässä gluteenittomuudesta ja tarjoilijan mukaan he voivat tehdä muutaman menun annoksen gluteenittomana. Ei antanut kuvin vahvaa kuvaa.

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • Jezu  Ylläpitäjä9.1.2011 01:01

  Nyt löytyy se aavistuksen pidempi tarina täältä:

  Gluteeniton Juhannus Wienissä

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

<< Alkuun < Edelliset
1 2
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,083s