Orgran

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Australialainen gluteenittomien tuotteiden valmistaja. Pastatuotteita hyvin saatavissa myös Suomesta, muitakin tuotteita satunnaisesti.

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Kommentit (5)

 • Tallulah 10.3.2010 09:32

  Jezu, ainakin Punnitse&Säästä myy noita. Se kauppa on muutenkin keliaakikon taivas!

 • Jezu  9.3.2010 23:35

  Enpä olekaan ajatellut, että tämä on aussifirma. Mielenkiintoisia tuotteita heillä, tosin aika harvassa paikassa Suomessa saatavilla, ulkomailla ihan peruskamaa. Vai enkö ole vain osannut etsiä oikeista paikoista?

 • KattiMatikka 29.10.2009 14:37

  Olen käyttänyt ja olen ollut TOSI tyytyväinen ko. valmisteeseen. Sämpylöistä tuli tosi kuohkeita ja "normaaleja" Muistaakseni laitoin sen paketin ohjeen mukaan.

 • marke 29.10.2009 13:01

  Vielä on testaamatta. Ajattelin kokeilla sämpylöihin, koska ne hiivalla kohotettavathan ne haastavimpia ovat. Kommentteja kehiin käyttäjät!

 • Vaula 9.7.2009 11:21

  Onko kukaan testannut kyseisen merkin "Orgran Gluten Free Gluten Substitute" -tuotetta. Itse ostin tuota Punnitse & Säästä -kaupasta, mutten ole vielä kokeillut kuinka toimii käytännössä eli leivonnassa. Paketin ohjeen mukaan jauhetta pitäisi käyttää 1 osa 5 osaan gluteenittomia jauhoja.

Kommentoi

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Anna arvio linkille

Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä linkki ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,028s