Isabella

Keskusteluviestit

1 2 3 4 5
 • Moilas-uutuudet 28.10.2012 10:09

  Käsittämätöntä, että eivät vieläkään ole jättäneet palmuöljyä pois tuotteistaan. Olen siitä heille naputtanut, mutta eivät vaan osaa leipoa ilman sitä. Sekä älyttömän epäterveellistä jokapäiväiseen ruokavalioon että myöskin epäeettistä.

 • LAKRIDS gluteenittomat lakritsit Stockmannilta 9.9.2012 14:32

  Mahtavaa, onko ne siellä normaalissa makeishyllyssä vai jossain erikoisruokavaliopaikassa? En tunne Hesan Stokkan ruokapuolta kovin hyvin.

 • Kurja kokemus ravintola Seurasaaresta 8.9.2012 12:24

  Voi, tämä on niin normaalia valitettavasti. Tarjoilijat tuntuvat monesti unohtavan jo matkalla keittiöön että annos piti olla gluteeniton. Siksi pitää aina tuplavarmistaa selviltäkin vaikuttavat tilanteet. Samoin on laita ruokalistaan merkittyjen GL laita. Esim. henkilöstöravintoloissa törmää tapauksiin, joissa listaan on merkitty GL mutta se ei pidäkään paikkansa. Tai toisin päin, listassa ei lue, että ruoka onkin GL. Aina pitää siis kysellä ja varmistaa. Ei sille voi mitään, me ollaan se ärsyttävä kyselijä-ryhmä. Vaikka kuinka toivoisi huolellisempaa otetta ravintoloiden suunnalta, niin joukkoon mahtuu niitä, joilla ei ole resursseja tai joiden työntekijät on ylikuormitettuja. Olen mieluummin se ärsyttävä, toistamiseen samasta asiasta kysyvä skitsoilija kuin mahavaivainen.

 • Pakasteuutuuksia Semperiltä 7.9.2012 08:57

  Joo, todella harmi kun käyttävät tuotekehitykseen aikaa ja tuloksena on vehnätärkkelystä sisältäviä tuotteita. Pitäisi kyllä pyrkiä luontaisesti gluteenittomiin, että ei tällä tavalla kategorisoitaisi yhden erikoisruokavalion sisällä kahteen ryhmään - niitä jotka sietävät ja niitä jotka eivät siedä vehnätärkkelystä. Ollaan tässä jo muutenkin marginaalissa.

 • Aamiaistarjonta Suomen hotelleissa 1.9.2012 09:58

  Hotelli Victoria Tampereella - keliaakikoille paljon omia tuotteita tarjolla erillisellä pöydällä ja hyvää leipää Ullan Pakarilta.

 • Aamiaistarjonta Suomen hotelleissa 1.9.2012 09:52

  Uskomatonta - Vuohelan leipää tarjolla hotelliaamiaisella ja kokousleipänä! Tämä hotelli haluaa siis tarjota laatua eikä tuijottaa hintaa. Best Western Haaga Helsingissä - pinnat sinne!

 • Viljavaroitus Papuska-herneissä 19.7.2012 19:49

  Eikös se jauhopölyt ja muut roskat huuhdellen poistu. Herneitähän liotetaankin monta tuntia ennen valmistusta.

 • Provenan uusitut kaurahiutaleet 13.11.2011 19:10

  Hieno juttu, että ei aiheuttanut ongelmia. Omat oireet saattavat sitten johtua yleensäkin kauralle herkistymisestä. Ennen olen kyllä pystynyt käyttämään, mutta kaippa sitä voi matkan varrella muuttua tämä sietokysy.

 • Provenan uusitut kaurahiutaleet 6.11.2011 12:19

  Omasta mielestäni hiutaleiden ulkonäkö ainakin on muuttunut - suurempia kuin ennen - ja paketissa niiden sanotaankin olevan "Jumbo Oats". Kysyin asiaa Raisiolta, että ovatko muuttaneet jotain valmistustavassa. Sieltä vastattiin, että eivät ole ja mene nettisivuille.

 • Provenan uusitut kaurahiutaleet 2.11.2011 18:54

  Oletteko oireilleet näistä Provenan uusituista kaurahiutaleista? Ovat tulleet juuri markkinoille, löysin Cittarista. Itse olen ennen syönyt päivittäin Provenan puhtaita kaurahiutaleita, mutta nyt tuoteuudistuksen jälkeen maha menee aivan sekaisin hiutaleista, vaikka ovat puhdaskauraa.

1 2 3 4 5

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  5 vinkkiä

  Keskustelu
  42 viestiä, 8 aloitusta

  Kommentit
  7 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  24.10.2010 13:56

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,039s