Soffiine

Keskusteluviestit

1 2 3 4 5
 • Tortillat 6.8.2014 12:47

  Nyt kun on ollut kesä ja kuuma ei jaksa seisoa pitkiä aikoja "leiritulen" äärellä ruokaa valmistamassa. Mukava löytö on Schärin keltaisessa pakkauksessa Wraps-tortillat.
  Ovat sopivan kokoisia, mutta paketissa on vain kaksi lettua. Siihen nähden hinta on suolainen. Toisaalta kun paketin avaa tortillaletut kuivuvat tosi nopeasti, ja niinpä tuo koko on varmaan ihan järkevä yhdelle, jopa kahdelle, sillä sain huomata jo yhdestä reilusti täytetystä wraps-lätystä tulee melko nälkäinenkin nainen kylläiseksi.

 • Mitä ruisleivän tilalle? 6.8.2014 12:20

  Elinan kotileipomon tumma vuokaleipä on tosi hyvä.

  Mitä olen huomannut niin vaihtelua se vain silloin tällöin vaatii ja kyllästyä voi hetkeksi itse leivottuunkin.
  Tietyt jauhot tai vaikka pellavansiemenet voi saada asiakkaan torppaamaan leivän takaisin hyllyyn. Siksi olisi tärkeää että kauppiaat huomaavat pitää erityistä huolta gluteenittomasta leipähyllystä ja sen monipuolisesta valikoimasta. On hyvä käyttää myös pienempien leipomoiden leipiä ja leivonnaisia, sieltä tulee hittituotteita ja maku yleensä on parempi kuin niillä suurten leipomoiden teollisuustuotteilla.

 • Barilla tuo kauppoihin gluteenittomat pastat 6.8.2014 12:01

  Vantaan Jumbon Cittarissa tuo 400g:n paketti maksoi 2.79.
  Toimihan se ja kokkaajalle tuli tunne että tästä saa liki saman verran spagettia ja vatsantäytettä kuin keittäessä saman määrän vehnäspagettia. Makukin oli kohdillaan.

 • Barilla tuo kauppoihin gluteenittomat pastat 6.8.2014 00:31

  Ja on muuten hyvää tuo gluteeniton Barilla. Testasin spagettia.

 • Leipäkone? 11.7.2014 19:13

  Näin kesäkuumalla leipäkone on miellyttävä kun se ei kuumenna huoneilmaa.

  Eniten olen ehkä innostunut siitä millaisen gluteenittoman pizzataikinan leipäkoneella saa aikaan, sillä tuloksena on aivan mahtava rakenne, lähellä perinteistä pohjaa ja sanoisin ehkäpä parempikin.
  Mitat kannattaa vasta-alkajan pitää ensin täsmällisen tarkkoina, muuten menee metsään ja laite jää käyttämättä.
  Aikaahan tuon "leivonnan" lopputuloksen eli leivän odottelussa saa menemään, mutta kun ne ainekset on vuokaan lykännyt voi unohtaa koko jutun ja keskittyä muihin asioihin kunnes laite piippaa.
  Likaiset astiat ovat -niin halutessa erillinen kulho johon jauhoseos sekoitetaan, koneen leivontakulho taikinapyörineen, nestemitta sekä muovinuolija.

 • Omat eväät 17.6.2014 23:40

  Kuivattuja viikunoita, luumuja ja taateleita. Suolaisia ja makeita keksejä. Perillä majapaikalla olevien säilytys-, ym. mahdollisuuksien mukaan omaa mielimysliä ja leipää, puurohiutaleitakin. Vähän ylimääräistä pakkaamista vain ja voi matkustaa rauhallisin mielin.
  Määränpäästä ostettuna muutama tuore hedelmä kulkee kassissa tai repussa kevyesti.

 • Voi s-market, ääh mitä toimintaa 7.6.2014 12:18

  Onpa hyvä kuulla että sielläkin edelleen "taistellaan" keliakiatietouden lisäämiseksi ja keskustellaan aiheesta vaikka suoraan kauppiaiden ja myymälänhoitajien kanssa.

  Koska laktoosi-intoleranssi ja laktoosittomuus on tullut jo kaikille tutuksi, kyllä se keliakia ja gluteenittomuuskin vielä ymmärretään.
  Sen olisi pakko olla jo tuttu juttu ruokakaupoissa, ravintoloissa ja jopa pikaruokapaikoissa.

  Tosiaan jaksetaan edelleenkin selvittää asioita keliaakikkojen puolesta mikä on tärkeintä, mutta myös terveellisen elämän ja keveyden, iloisen ja huolettoman vatsan vuoksi meille kaikille.

 • Galluppia 12.5.2014 21:36

  Käytin pitkään Semperiä, mutta sitten löytyi Urtekram, joka on omaan makuuni just passelin kokoinen puurossa syötäväksi. Leivonnassa käytän kumpaakin.

 • Gluteeniton Grandiosa-pizza 26.4.2014 08:39

  Kiireen vilkkaa menin tuosta Jezun antamasta palaute-linkistä ja kerroin Grandiosalle miten täälläkin kaivataan gluteenittomia uutuuksia.
  Joskus ennen tuli Grandiosa-pizzoja noukittua pakastealtaista. Toivottavasti tämä gluteeniton pizzakin jatkaa ihan mukavaa sarjaa. Aina ei jaksaisi tehdä itse.

 • AKUUTTI TÄNÄÄN tv 2 3.4.2014 00:02

  TV1 lähettää vielä uusinnan torstaina 3.4. klo 9.30.

1 2 3 4 5

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  3 vinkkiä

  Tuotteita
  3 tuotetta

  Keskustelu
  42 viestiä, 3 aloitusta

  Kommentit
  55 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  28.11.2012 00:01

©2020 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,047s